Geniet van extra comfort

Avontuurlijke trekkershutten, comfortabele verhuurchalets of toch liever een de ruime vakantiewoning met eigen tuin? En wat dacht u van een reacreatiewoning voor 'eigen gebruik'? Hier profiteert u van de luxe van thuis met de gezelligheid en vrijheid van kamperen! 

Duinlodges

Deze lodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het gevoel van kamperen, met de luxe van een accommodatie. Uw hond is van harte welkom in de duinlodges!

Duinlodges

Verhuurchalets Vogel

Vakantie is echt genieten in het mooie Zeeland op camping de Duinhoeve. Wilt u genieten van rust en natuur en het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? Huur dan één van onze comfortabele huurchalets type Vogel.

Verhuurchalets Vogel

Verhuurchalets Schelp

Iets meer ruimte, comfort en eventueel uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in onze nieuwe verhuurchalets Type Schelp! De gemoedelijkheid van een camping, maar wel met uw eigen ruime chalet van alle gemakken voorzien, dat wordt buitengewoon genieten

Verhuurchalets Schelp

Vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Vakantiewoning

Verkoop chalets

Uw eigen plekje op Camping de Duinhoeve? Bekijk het overzicht van mooie nieuwe en gebruikte stacaravans. Camping de Duinhoeve heeft altijd een actueel aanbod.

Verkoop chalets

Nieuwsbrief inschrijven