Geniet van extra comfort

Wilt u profiteren van de luxe van thuis met de gezelligheid en vrijheid van kamperen? Dit kan in de avontuurlijke duinlodges, comfortabele verhuurchalets en de ruime vakantiewoning. En wat dacht u van een reacreatiewoning voor 'eigen gebruik'? 

Vrijstaande vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Bekijk woning

Avontuurlijke duinlodges

De duinlodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het gevoel van kamperen, met de luxe van een accommodatie. Uw hond is van harte welkom in de duinlodges!

Bekijk duinlodges

Verhuurchalets Vogel

Wilt u het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? In huurchalet  type Vogel genieten u van de rust en natuur in een volledig ingerichte chalet. Laat de vakantie maar beginnen! 

Bekijk Chalets Vogel

Verhuurchalets Schelp

Liever iets meer comfort? In verhuurchalet type Schelp ervaart u de gemoedelijkheid van een camping, maar wel in een ruim chalet met eigen tuin. Dat wordt buitengewoon genieten!

Bekijk Chalets Schelp

Verkoop chalets

Droomt u van een eigen stacaravans of chalets aan zee? Bekijk dan hier het overzicht van vrije plaatsen en mooie gebruikte recreatiewoningen op Camping de Duinhoeve. 

Bekijk Verkoop chalets

Nieuwsbrief inschrijven