Geniet van extra comfort

Liever iets meer comfort? Dan bieden wij avontuurlijke, basic duinlodges, comfortabele verhuurchalets, een ruime vakantiewoning voor 8 personen en zelfs 2 luxe verhuurchalets voorzien van alle gemakken. In de duinlodges en luxe chalets is ook uw hond van harte welkom!

Woning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Bekijk woning

Duinlodges

Deze lodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het gevoel van kamperen, met de luxe van een accommodatie. Uw hond is van harte welkom in de duinlodges!

Bekijk duinlodges

Verhuur chalets

Vakantie is echt genieten in het mooie Zeeland op camping de Duinhoeve. Wilt u genieten van rust en natuur en het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? Huur dan één van onze comfortabele huurchalets.

Bekijk Verhuur chalets

Luxe verhuurchalets

Iets meer luxe en uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in onze gloednieuwe luxe verhuurchalets! De gemoedelijkheid van een camping, maar wel met uw eigen luxe chalet van alle gemakken voorzien, dat wordt buitengewoon genieten!

Bekijk verhuur luxe chalets

Sell 

Verkoop chalets

Uw eigen plekje op Camping de Duinhoeve? Bekijk het overzicht van mooie nieuwe en gebruikte stacaravans. Camping de Duinhoeve heeft altijd een actueel aanbod.

Bekijk Verkoop chalets

Nieuwsbrief inschrijven