Hier voelt iedereen zich vrij als een vogel! 

Genieten van een onbezorgde vakantie in één van de negen huurchalets. Chalet type Vogel is uitgerust voor vier personen met comfortabel meubilair en alle luxe faciliteiten van thuis. Het chalet is voorzien van een badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. De keuken is ingericht met een uitgebreid keukeninventaris, vaatwasser, koelast, een filter koffiezetapparaat en een waterkoker. In de woonkamer met eethoek staat een televisie. Ook de WiFi is verzorgd, u kunt gratis gebruiken maken van draadloos internet. 

Het chalet is voorzien van twee slaapkamers: een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. Linnen en handdoeken zijn niet standaard aanwezig in het chalet. Maak uw vakantie compleet en reserveer linnen en handdoeken voor uw verblijf. Ook bieden wij de optie aan om het bed vooraf op te maken. Zo begint de vakantie direct bij aankomst! 

Deze huisdiervrije chalets staan bij elkaar verspreid over één veld en zijn hierdoor ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een familieakantie. Op het vlonder van het chalet staat een tuinset voor u klaar – hier kunt u lekker buiten eten, lezen en een spelletje spelen.

De inventarislijst vindt u hier.

Bekijk de beschikbaarheid 

Nieuwsbrief inschrijven