Luxe kamperen in een avontuurlijke duinlodge! 

De duinlodges bieden het gevoel van kamperen met de luxe van een eigen accommodatie. De duinlodges staan gezellig bij elkaar op een open veld en zijn hierdoor uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend. Wij bieden twee varianten aan, namelijk de L en de XL versie. In beide duinlodges zijn ook huisdieren van harte welkom!

De duinlodges beschikken over een keukentje met benodigdheden, een koelkast en tweepits kookplaat, elektrische verwarming, comfortabele bedden, een eigen toilet en gratis WiFi. De duinlodges hebben geen eigen douche. Op loopafstand vindt u het sanitairgebouw met Krukelstrand (kindersanitair). 

De lodges zijn voorzien van kussens en dekbedden. Linnen en handdoeken zijn niet standaard aanwezig. Maak uw vakantie compleet en reserveer linnen en handdoeken oor uw verblijf. Ook bieden wij de optie aan om het bed vooraf op te maken. Zo begint de vakantie direct bij aankomst! 

Duinlodge L

De duinlodge L is ingericht voor twee personen. Maar ook met drie of vier personen kunt u prima verblijven in de duinlodge L. Naast een tweepersoonsbed (140×200) heeft de duinlodge nog een slaapbank (140×200). Indien u een duinlodge L voor drie of vier personen wilt reserveren, kunt u dit aangeven bij opmerkingen in het reserveringssysteem. Er zijn standaard twee dekbedden en twee kussens aanwezig, indien er personen bij komen dient u zelf een extra dekbed en kussen mee te nemen. 

Klik hier om de inventaris van de duinlodge L te bekijken. 

Duinlodge XL

De duinlodge XL is zoals de naam al doet vermoeden ruimer opgezet en is bij uitstek geschikt voor vier personen. De duinlodge XL heeft een tweepersoonsbed (140×200) en een stapelbed (2x80×200). Er zijn standaard vier dekbedden en vier kussens aanwezig. Op het vlonder van de duinlodge staat een tuinset voor u klaar – hier kunt u lekker buiten eten, lezen of een spelletje spelen.

Klik hier om de inventaris van de duinlodge XL te bekijken. 

Boek direct jouw Duinlodge!

Nieuwsbrief inschrijven