Genieten van een zorgeloze vakantie

De authentieke boerderij is geschikt voor maximaal 8 personen en is gelegen midden op het campingterrein. Vroeger was de boerderij omringd door een groot weiland en vanuit hier is de camping opgericht. Een bijzondere accommodatie te mogen slapen en een onvergetelijke vakantie te hebben met familie of vrienden! 

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met eethoek, de keuken en de badkamer met douche en toilet. De woonkamer heeft grote ramen die uitzicht bieden op de ruime omheinde tuin met zonovergoten terras. De ligstoelen staan al voor u klaar. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers en een extra toilet. De ruime masterbedroom is voorzien van een tweepersoons boxspring, er is ruimte om een babybedje te plaatsen. Daarnaast zijn er nog drie tweepersoons slaapkamers. 

Alle bedden zijn voorzien van kussens en eenpersoons dekbedden. Linnen en handdoeken zijn niet standaard aanwezig, wel kunt u deze huren via de receptie. Ook bieden wij beddenopmaakservice. Zo begint de vakantie direct bij aankomst. Ontspannen maar! 

De inventarislijst van de vakantiewoning vindt u hier. 

Vakantiewoning

 

Nieuwsbrief inschrijven