Nu het seizoen van 2018 achter ons ligt, zijn de voorbereidingen voor 2019 al weer in volle gang! Tijdens deze winter werken wij aan de make-over van de entree van onze camping. Een veilige en toegankelijke vakantieomgeving met een natuurlijke uitstraling. Voor updates volg ons op facebook!

Making the Movie 2018 was weer een groot succes! Door de inzet van de kinderen, is het eindresultaat weer fantastisch! Zie hier het eindresultaat: https://vimeo.com/283889208/aabbe07573. Er zijn ook foto's gemaakt tijdens de Premiere, hieronder zijn ze te zien!

De circustent staat er weer!!! Hier zal het animatieteam een deel van de activiteiten organiseren en natuurlijk worden hier ook de musicals opgevoerd!

Iedere (school)vakantie zorgt het animatieteam voor onvergetelijke activiteiten op de camping! Wil je zien wat er te doen is? Bekijken het actuele programma en zorg dat je geen activiteiten mist! Momenteel hebben wij geen programma beschikbaar. 

In de winter van 2017 2018 gaan we het spetterparadijs uitbreiden met een groot terras. Zo kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een klein hapje genieten van het uitzicht op het spetterparadijs.

Nieuwsbrief inschrijven