Beleef het 3-daagse festival met vrienden of familie en reserveer je weekendkaart in combinatie met een overnachtingsarrangement bij Camping de Duinhoeve! Vooraan staan bij fantastische artiesten als BLØF, Guus Meeuwis, Nile Rodgers en de Golden Earring. Op de Brouwersdam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en hand in hand kijken naar de zonsondergang. De kaartverkoop start op vrijdag 7 december om 10:00 uur via www.concertatsea.nl

Nu het seizoen van 2018 achter ons ligt, zijn de voorbereidingen voor 2019 al weer in volle gang! Tijdens deze winter werken wij aan de make-over van de entree van onze camping. Een veilige en toegankelijke vakantieomgeving met een natuurlijke uitstraling. Voor updates volg ons op facebook!

Making the Movie 2018 was weer een groot succes! Door de inzet van de kinderen, is het eindresultaat weer fantastisch! Zie hier het eindresultaat: https://vimeo.com/283889208/aabbe07573. Er zijn ook foto's gemaakt tijdens de Premiere, hieronder zijn ze te zien!

De circustent staat er weer!!! Hier zal het animatieteam een deel van de activiteiten organiseren en natuurlijk worden hier ook de musicals opgevoerd!

Iedere (school)vakantie zorgt het animatieteam voor onvergetelijke activiteiten op de camping! Wil je zien wat er te doen is? Bekijken het actuele programma en zorg dat je geen activiteiten mist! Momenteel hebben wij geen programma beschikbaar. 

Nieuwsbrief inschrijven