Van 17 juni tot en met 23 september kunt u stemmen op uw favoriete camping. Helpt u ons ANWB Camping van het Jaar 2020 te worden? Stemmen kan via deze link. Met een volledige deelname maakt u kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden bij ANWB. 

Reden genoeg om de hele dag leuke dingen doen! Kom naar de activiteiten in Horeca de Duinhoeve of doe mee met het waterballonnen-spektakel van de animatie. Wil je zien wat er allemaal te doen is? Bekijken het actuele programma onder het kopje INFO en zorg dat je geen activiteiten mist! 

We hebben afgelopen weken heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Hier alvast wat foto's om terug te blikken. Hopelijk zien we jullie snel weer! 

De lente en de daarbij horende kampeerkriebels zijn begonnen! Over een week opent Camping de Duinhoeve weer haar deuren. We hebben afgelopen winter weer veel gedaan om uw verblijf te veraangenamen. En wat zijn wij blij dat het seizoen 28 maart weer van start gaat en u weer gezellig mag komen kamperen!

Staat u ook al te trappelen? Boek alvast uw vakantie aan de Zeeuwse kust en u heeft een fijn vooruitzicht naar een paar heerlijke dagen weg!

Beleef het 3-daagse festival met vrienden of familie en reserveer je weekendkaart in combinatie met een overnachtingsarrangement bij Camping de Duinhoeve! Vooraan staan bij fantastische artiesten als BLØF, Guus Meeuwis, Nile Rodgers en de Golden Earring. Op de Brouwersdam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en hand in hand kijken naar de zonsondergang. De kaartverkoop start op vrijdag 7 december om 10:00 uur via www.concertatsea.nl

Nieuwsbrief inschrijven