Ook in de winter is kamperen leuk! Op de camping is het extra rustig, waardoor u extra geniet van de winterse beleving met een warme kop chocolademelk of glühwein. Met een beetje geluk kunt u zelfs kamperen in de sneeuw!

Camping de Duinhoeve is deze winter geopend van 27 oktober 2019 tot 26 maart 2020 (m.u.v. 5 januari - 21 februari 2020). In deze periode bieden wij winterkamperen aan (met hond) op een aantal kampeerplaatsen. Ook een aantal huurchalets zijn in deze periode te boeken. 

Rust, ruimte en natuur, dat proeft u terug op ons nieuwe villapark Duinrijk! Op het villapark vindt u geen strakke kavels en rechte hagen, maar welvende duinen en ruige beplanting. De villa’s worden geplaatst op een eigen duin, zodat u letterlijk wakker wordt “in de duinen”. Elke vrijdag en zaterdag organiseren wij kijkdagen van 11:00 tot 15:00 uur aan de Maireweg 6 in Burgh-Haamstede. Meer informatie vindt u op de website van Villapark Duinrijk

Van 17 juni tot en met 23 september kunt u stemmen op uw favoriete camping. Helpt u ons ANWB Camping van het Jaar 2020 te worden? Stemmen kan via deze link. Met een volledige deelname maakt u kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden bij ANWB. 

Reden genoeg om de hele dag leuke dingen doen! Kom naar de activiteiten in Horeca de Duinhoeve of doe mee met het waterballonnen-spektakel van de animatie. Wil je zien wat er allemaal te doen is? Bekijken het actuele programma onder het kopje INFO en zorg dat je geen activiteiten mist! 

De lente en de daarbij horende kampeerkriebels zijn begonnen! Over een week opent Camping de Duinhoeve weer haar deuren. We hebben afgelopen winter weer veel gedaan om uw verblijf te veraangenamen. En wat zijn wij blij dat het seizoen 28 maart weer van start gaat en u weer gezellig mag komen kamperen!

Staat u ook al te trappelen? Boek alvast uw vakantie aan de Zeeuwse kust en u heeft een fijn vooruitzicht naar een paar heerlijke dagen weg!

Nieuwsbrief inschrijven