Genieten begint hier..

Op loopafstand van het strand en de duinen vindt u Camping de Duinhoeve. Vanaf de ruime familiecamping kunt u heerlijk fietsen in een groene omgeving of één van de pittoreske dorpjes bezoeken. Hier kunt u intensief van het Zeeuwse buitenleven genieten, tijdens een weekend weg, familievakantie óf zelfs een heel seizoen lang!

Kampeerplaatsen

Camping de Duinhoeve heeft verschillende mogelijkheden om te kamperen. De ruime kampeerplaatsen van 80-100 m² of zelfs 140 m² zijn voorzien van alle gemakken, evenals de rest van de camping. Ook uw hond is op veel plaatsen van harte welkom!

Kampeerplaatsen

Camperplaatsen

Aan het touren door Zeeland? Speciaal voor camperaars beschikt de camping over ruime camperplaatsen en een camperstation! Door de centrale ligging kunt u hier met uw camper gemakkelijk in en uit rijden. De ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes!

Camperplaatsen

Winterkamperen

Het is heerlijk rustig, waardoor u extra geniet van de winterse beleving. Uiteraard met een warme deken en chocolademelk of glühwein!

Winterkamperen

Seizoenplaatsen

Bij Camping de Duinhoeve kunt u lekker lang en voordelig genieten, het hele kampeerseizoen lang. Slechts één keer plaatst u uw caravan en voortent. De keuze bestaat uit ruime standaard of comfortplaatsen. Genesteld in een prachtig landschap, kunt u pas echt ontspannen!

Seizoenplaatsen

Vaste plaatsen

Op zoek naar een vaste plaats voor een stacaravan of chalet op een prachtige camping in Zeeland? Op Camping de Duinhoeve hebben we nog een aantal mooie vaste plaatsen beschikbaar. Huisdieren zijn (bijna) overal toegestaan!

Vaste plaatsen

Nieuwsbrief inschrijven