Kamperen met plezier

Camping de Duinhoeve is een ruim opgezette familiecamping in Burgh-Haamstede in Zeeland. U kunt hier kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Het is heerlijk vertoeven op onze gezinsplaatsen met of zonder elektriciteit, comfortplaatsen of op de ruimere supercomfortplaatsen!

Ook aan de kleintjes is gedacht, met een animatieteam in de meeste schoolvakanties, het Krukelstrand kindersanitair, verschillende speeltuintjes en natuurlijk onze trots: Het Spetterparadijs.

Altijd al willen kamperen in Zeeland? Dan is Camping de Duinhoeve bij uitstek geschikt voor u. Op loopafstand van het strand, heerlijk fietsen in de omgeving of een van de mooie dorpen of steden bezoeken, het kan allemaal vanuit de Duinhoeve.

Kampeerplaatsen

Camping de Duinhoeve heeft verschillende mogelijkheden om te kamperen, ook uw hond is op veel plaatsen van harte welkom! Zo zijn er gezinsplaatsen met of zonder elektriciteit, comfortplaatsen en supercomfortplaatsen. De gezinsplaatsen en comfortplaatsen zijn allen ongeveer 100m2 en de supercomfortplaatsen zijn zelfs 140 m2.

Bekijk kampeerplaatsen

Camperplaatsen

Buitengewoon genieten met uw camper in Zeeland? Op Camping de Duinhoeve hebben wij meerdere camperplaatsen! U kunt hier met uw camper gemakkelijk in en uit rijden en ze liggen centraal op de camping. 

Bekijk camperplaatsen

Seizoenplaatsen

Wanneer u een heel seizoen lang buitengewoon wilt genieten van een verblijf op Camping de Duinhoeve, bieden wij seizoenplaatsen aan. Het seizoen is in 2018 van 22 maart tot 28 oktober en u heeft de keuze uit een gezinsplaats of een comfortplaats.

Bekijk seizoenplaatsen

Vaste plaatsen

Op zoek naar een vaste plaats voor een stacaravan of chalet op een prachtige camping in Zeeland? Op Camping de Duinhoeve hebben we nog een aantal mooie vaste plaatsen beschikbaar! 

Bekijk vaste plaatsen

Nieuwsbrief inschrijven