De ideale uitvalsbasis

Op onze familiecamping is het goed vertoeven met de camper! De ruimtelijke plaatsen zijn tussen de 80 - 100 m² groot en voorzien van een stroomaansluiting (CEE) van 10 A, water aan- en afvoer en gratis WiFi. Sinds 2019 zijn de camperplaatsen gedeeltelijk verhard. 

De camperplaatsen zijn niet vooraf te reserveren, deze kunt u enkel direct aan de balie reserveren. Het tarief voor een camperplaats komt overeen met het tarief voor een standaard kampeerplaats. U bent met uw camper overigens ook van harte welkom op een van onze standaard of comfortplaatsen! Deze plaatsen kunt u wel vooraf reserveren. Op de camping zijn er speciale voorzieningen om uw eigen sanitair te legen, vuil water te lozen en schoon water te tanken. 

We accepteren de ACSI Kampeerkaart en ANWB Kampeerkaart (CKE) tijdens het laagseizoen met uitzondering van feestdagen. Het actietarief geldt voor een standaard plaats. Comfort (XL) plaatsen zijn ook met ACSI en ANWB te reserveren, tegen een meerprijs. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met de receptie.

Nieuwsbrief inschrijven