Bepaal zelf uw route

Met de camper op vakantie? Op onze familiecamping is het goed vertoeven voor camperaars! Naast de camperplaatsen kunt u namelijk ook op de standaard en comfortplaats kamperen met uw camper. Op de camping zijn er speciale voorzieningen om uw eigen sanitair te legen, vuil water te lozen en schoon water te tanken.

Campervakantie met de hond

Op vakantie met de camper en uw hond? Honden mogen aangelijnd bij de camper verblijven. De camperplaats waar honden zijn toegestaan zijn niet vooraf te reserveren, deze kunt u enkel op de dag van aankomst aan de receptie reserveren. De tarieven voor camperplaatsen komen overeen met de standaard kampeerplaatsen. De half verharde plaatsen zijn tussen de 80 - 100 m², voorzien van een 10A stroomaansluiting, water aan- en afvoer en gratis WiFi.

Camperplaats zonder hond 

Een aantal van de camperplaatsen zijn hondvrij. Zo zijn er voor iedereen voldoende camperplaatsen om te genieten! De tarieven voor camperplaatsen komen overeen met de standaard kampeerplaatsen. De geheel verharde plaatsen zijn tussen de 80 - 100 m² en voorzien van een 10A stroomaansluiting. 

Nieuwsbrief inschrijven