Buitengewoon Genieten

Camping de Duinhoeve ligt in Burgh-Haamstede in Zeeland en beschikt over circa 700 kampeerplaatsen. U kunt hier comfortabel verblijven op plaatsen tussen de 80 - 140 m2. Daarnaast is er gratis WiFi, nieuw en luxe sanitair en zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van sauna of whirlpool. Ook uw trouwe viervoeten is van harte welkom! 

U kunt kiezen tussen een standaardplaats, comfortplaats of comfortplaats XL, hieronder vindt u de mogelijkheden.

Standaardplaats

Een standaardplaats is een kampeerplaats van 80-100 m², al dan niet voorzien van een stroomaansluiting van 10 A op de plaats en gratis WiFi. In de buurt van de plaats is een watertappunt te vinden. Alle plaatsen op de camping zijn autovrij. In de omgeving van de kampeerplaats kunt u de auto parkeren. Er zijn plaatsen waar de hond is toegestaan, maar ook plaatsen waar honden niet zijn toegestaan. 

Comfortplaats

Een comfortplaats is als een standaardplaats met extra aansluitingen voor water-, riolering en kabeltelevisie (digitaal signaal). Veel van onze comfortplaatsen zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. We hebben comfortplaatsen waar honden zijn toegestaan, en comfortplaatsen waar geen honden zijn toegestaan. 

Comfortplaats XL

Een comfortplaats XL is een extra grote comfortplaats van 140 m². De comfortplaatsen XL zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. Helaas zijn er geen honden toegestaan op deze plaatsen. 

Boek direct jouw kampeerplaats! 

Nieuwsbrief inschrijven