Buitengewoon Genieten

Camping de Duinhoeve ligt in Burgh-Haamstede in Zeeland en beschikt over circa 700 kampeerplaatsen. Al deze plaatsen zijn ongeveer 80 – 140 m2. De camping is ingedeeld in verschillende kleuren, waarbij op rood en geel geen honden zijn toegestaan. Op de rest van de camping is uw hond van harte welkom! U kunt comfortabel verblijven op de Duinhoeve, er is gratis WiFi op alle kampeerplaatsen, nieuw en luxe sanitair en zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van sauna of whirlpool. 

Ook voor de kinderen is er voldoende te doen, zoals de grote speeltuin met airtrampoline, deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam in de meeste schoolvakanties of een dag lekker spetteren en glijden in onze waterspeeltuin!

Alleenreizende jongeren zijn op onze familiecamping niet toegestaan.

U kunt kiezen tussen een standaardplaats, comfortplaats of comfortplaats XL, hieronder vindt u de mogelijkheden.

Standaardplaats

Een standaardplaats is een kampeerplaats van 80-100 m², al dan niet voorzien van een stroomaansluiting van 10 A op de plaats en gratis WiFi. In de buurt van de plaats is een watertappunt te vinden. Alle plaatsen op de camping zijn autovrij. In de omgeving van de kampeerplaats kunt u de auto parkeren. 

Comfortplaats

Een comfortplaats is als een standaardplaats met extra aansluitingen voor water-, riolering en kabeltelevisie. Veel van onze comfortplaatsen zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats.

Comfortplaats XL

Een comfortplaats XL is een extra grote comfortplaats van 140 m². De comfortplaatsen XL zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. Helaas zijn er geen honden toegestaan op deze plaatsen.

Mindervaliden

Voor mindervaliden zijn er speciaal in de toiletgebouwen op Rood en Wit sanitaire voorzieningen ingericht. Deze zijn gedurende het hele seizoen afgesloten, de sleutel hiervoor is te verkrijgen bij de receptie tegen € 30,- borg. Ook zijn de supermarkt en horeca gemakkelijk toegankelijk. 

Alle plaatsen zijn op korte afstand gelegen van onze verschillende sanitair gebouwen. Hier vindt u ook de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.

Plattegrond

Klik hier om te kijken waar de plaatsen zich bevinden op de camping.

 

Nieuwsbrief inschrijven