Buitengewoon Genieten

Camping de Duinhoeve ligt in Burgh-Haamstede in Zeeland en beschikt over circa 700 kampeerplaatsen. U kunt hier comfortabel verblijven op plaatsen tussen de 80 - 100 m² of zelfs 140 m². Daarnaast is er gratis WiFi, nieuw en luxe sanitair en zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van een sauna of whirlpool. Er is veel te doen voor kinderen; er is een grote speeltuin met airtrampoline en een animatieteam in de meeste vakanties. Een dag spetteren en glijden kan in onze waterspeeltuin! Ook huisdieren zijn van harte welkom op de camping!

Standaardplaats

Een standaardplaats is een kampeerplaats van 80 - 100 m², al dan niet voorzien van een stroomaansluiting (CEE) van 10 A op de plaats en gratis WiFi. In de buurt van de plaats is een watertappunt te vinden. Alle plaatsen op de camping zijn autovrij. In de omgeving van de kampeerplaats kunt u de auto parkeren. Er zijn plaatsen waar de hond is toegestaan, maar ook plaatsen waar honden niet zijn toegestaan. 

Comfortplaats

Een comfortplaats van 80 - 100 m² Heeft naast een stroomaansluiting (CEE) van 10 A een extra aansluitingen voor water-, riolering en kabeltelevisie digitaal signaal (let op niet iedere tv kan dit ontvangen!). Veel van onze comfortplaatsen zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. We hebben comfortplaatsen waar honden zijn toegestaan, en comfortplaatsen waar geen honden zijn toegestaan. 

Comfortplaats XL

Een comfortplaats XL is een extra grote plaats van 140 m² met een stroomaansluiting (CEE) van 10 A en extra aansluitingen voor water-, riolering en kabeltelevisie digitaal signaal (let op niet iedere tv kan dit ontvangen!). Alle comfortplaatsen XL zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. Er zijn geen honden toegestaan op deze plaatsen. 

Boek hier uw kampeerplaats! 

Nieuwsbrief inschrijven