Voordelige kampeerarrangementen

Op zoek naar een kindvriendelijke camping aan de Zeeuwse kust? Bij Camping de Duinhoeve bent u aan het juiste adres! Ook dit jaar bieden wij weer diverse voordelige kampeerarrangementen aan, alle periodes en de bijhorende tarieven vindt u onder de pagina campinginfo. 

Seizoenplaatsen

Voor het seizoen 2024 hebben wij op dit moment geen plaatsen meer vrij. 

Op dit moment weten wij niet of er seizoenplaatsen vrij zijn voor 2025. Families die nu een seizoenplaats hebben, krijgen deze eerst weer aangeboden. Zij hebben tot oktober de tijd om te beslissen of zij deze nemen of niet. Mochten er dan vrije plaatsen zijn, dan worden deze op onze website gepubliceerd. Wij hebben daarvoor geen wachtlijst.

Voorseizoen

De laatste jaren is het in het voorseizoen prachtig weer, dus extra aantrekkelijk om een voorseizoen te boeken! Het voorseizoenarrangement loopt van 21 maart tot 16 juni 2024. Neem voor het meest actuele aanbod voorseizoenplaatsen contact op met de receptie.

Naseizoen

In het naseizoen van 24 augustus tot 3 november 2024 geniet u van alle rust van de camping en omgeving. Het is niet voor niets dat steeds meer kampeerders besluiten het naseizoen hier door te brengen. U kunt dit arrangement los boeken of tegen een gunstiger tarief een combinatie maken met het voorseizoen. Neem voor het meest actuele aanbod naseizoenplaatsen contact op met de receptie.

Winterseizoen

Ook kamperen in de herfst en winter is mogelijk! Het arrangement winterseizoen is mogelijk op de plaatsen 7001 t/m 7068. Neem voor het actuele aanbod contact op met de receptie. 

Nieuwsbrief inschrijven