Algemene informatie

Het hele jaar door is er gratis draadloos internet aanwezig door middel van hotspots. Het is op alle toeristische kampeerplaatsen mogelijk om gebruik te maken van deze hotspots. In iedere verhuur accommodatie heeft u toegang tot eigen internet te verkrijgen met een toegangscode. Vaste jaarplaatsen kunnen internet verkrijgen d.m.v. een abonnement. 

Honden zijn op nagenoeg alle velden toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de kampeervelden en verhuuraccommodaties in het gebied 1000 en 2000. Ook honden van bezoekers zijn hier niet toegestaan. Breng uw bezoek hiervan op de hoogte.

Het Spetterparadijs is geopend van medio mei tot september, dit is weersafhankelijk. Het spetterparadijs is in deze periode open van 11.00 - 18.00 uur. In de zomervakantie zijn de openingstijden uitgebreider.

Het spetterparadijs is ook toegankelijk voor gasten die niet verblijven op onze camping. 

Wij zijn een familiecamping en accepteren daarom geen boekingen van groepen (alleenreizende) jongeren en jong volwassenen. Bovenstaande personen zullen ook met reservering geweigerd worden. Neem bij twijfel a.u.b. eerst contact op met de receptie.

De camping is grotendeels rolstoelvriendelijk. 2 sanitairgebouwen zijn voorzien van een mindervalide ruimte. Ook de receptie en horeca zijn toegankelijk voor mindervalide. 

Kamperen

Voor kampeerders is de aankomsttijd vanaf 14:00 uur en de vertrektijd tot 12:00 uur. Mocht u eerder zijn, kunt u de camper of auto met caravan op de parkeerstrook plaatsen aan de weg. Tijdens openingstijden van de receptie is het mogelijk in te checken. Komt u buiten openingstijden van de receptie, neem dan contact met ons op. 

Iedere kampeerplaats (met uitzondering de plaatsen zonder stroom) heeft standaard 10 ampère. Stroom is enkel te verkrijgen met een CEE stekker. Deze campingstekkers zijn te koop bij de receptie.

We accepteren de ACSI Kampeerkaart en ANWB Kampeerkaart CKE tijdens het laagseizoen (uitgezonderd feestdagen en evenementen). Het basistarief geldt voor een standaard plaats met stroom inclusief twee personen, één kampeermiddel, één auto en één huisdier. Exclusief zijn de toeristenbelasting en eventuele reserveringskosten. Extra personen, huisdieren of verblijf op een (XL) comfortplaats mogelijk tegen bijbetaling. Indien u reserveert via de website kunt u in de opmerkingen vermelden wat voor kortingskaart u heeft. Wij passen de reservering daarna voor u aan. 

Geldige periode: 26.03. - 19.05.2020 * 02.06. - 24.06.2020 * 28.06. - 09.07.2020 * 01.09. - 31.10.2020.

Op onze camping kunt u kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Voor campers geldt: er moet op het autopapier staan dat het een camper is, omgebouwde auto's/busjes zijn niet toegestaan. Onze kampeerplaatsen zijn autovrij, het is dan ook niet toegestaan te overnachten in uw auto. 

Accommodaties

Voor verhuuraccommodaties is de aankomsttijd vanaf 15:00 uur en de vertrektijd tot 11:00 uur. Mocht u eerder zijn, kunt u parkeren bij de ingang of alvast de camping op. Tijdens openingstijden van de receptie is het mogelijk in te checken. Komt u buiten openingstijden van de receptie, neem dan contact met ons op. 

Dekbedden en hoofdkussens zijn in alle accommodaties standaard aanwezig. U heeft daarnaast de mogelijkheid bedlinnen en een handdoekpakket bij te boeken. Een opgemaakt bed bij aankomst is enkel te boeken bij de chalets en vakantiewoning. 

Wij verhuren geen baby- en kindermeubilair. 

Nadat de sleutels zijn ingeleverd, wordt de accommodatie gecontroleerd door het schoonmaakpersoneel. De borgsom krijgt u uiterlijk 14 dagen na het vertrek per bank teruggestort mits de accommodatie en inventaris onbeschadigd en netjes worden achtergelaten. Dit houdt in dat er geen afwas en afval meer rond mag slingeren en de woning bezemschoon wordt achtergelaten. Indien de accommodatie over een vaatwasser beschikt dient deze leeg te zijn gemaakt voor vertrek.

Indien de accommodatie niet aan bovenstaande punten voldoet, worden er extra kosten berekend en ingehouden op de borg.

 

Reservering

Wanneer u een reservering plaatst, betaalt u twee weken na de reservering 50% van het totaalbedrag. De andere 50% dient u minstens vier weken voor aankomst te voldoen. Indien u enkele dagen voor de aankomst boekt is het mogelijk uw betaling bij aankomst te voldoen aan de receptie. 

Het is mogelijk om online te kijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Bij het maken van een boeking geeft u eerst de gewenste periode aan. Onder in dat scherm kunt u klikken op 'voorkeursboeking’, een nieuw scherm met een plattegrond verschijnt. Bij het maken van een voorkeursboeking worden extra kosten in rekening gebracht. De verhuuraccommodaties kunnen niet via de website met voorkeur geboekt worden. Na het (online) reserveren kunt u telefonisch of per mail een voorkeurslocatie doorgeven. 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging RECRON. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan hanteren wij de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de RECRON. Buitenom deze voorwaarden is het ook mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten.

Tijdens uw verblijf

Barbecueën is toegestaan mits dit op een veilige wijze gebeurt. Andere gasten mogen geen hinder ondervinden door rook etc. De barbecue moet op een veilige plaats staan. Een emmer water of zand moet naast de barbecue staan. Kampvuren, vuurkorven en open vuren zijn verboden.

Betalingen kunnen worden voldaan door middel van creditcard, een pinbetaling of contante betaling. Op de camping is geen pinautomaat aanwezig. In het dorp Burgh-Haamstede zijn meerdere ATM's te vinden. 

Als hoofdboeker dient u logees vooraf te melden bij de receptie en de overnachtingskosten (vanaf 4 jaar) te betalen. Exclusief in de prijs is een extra voertuig op de camping.

Per locatie mag één auto tegelijkertijd de camping oprijden. Het voertuig kunt u parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen. Auto's zijn op de kampeervelden niet toegestaan. Slapen in een auto is dan ook niet toegestaan. Wanneer er een extra voertuig bij komt, kunt u deze gratis buiten de slagboom op de parkeerplaats parkeren. Er kunnen meerdere kentekens worden doorgegeven.

Het opladen van een elektrische auto is mogelijk aan een laadpaal en daarvoor hebt u uw eigen oplaadpas nodig. Het opladen van een elektrische fiets is mogelijk bij het restaurant.

Nieuwsbrief inschrijven