Openingstijden

Camping de Duinhoeve is momenteel geopend tot 3 januari 2021 - 17.00 uur. Na een korte sluitingsperiode voor onderhoud is vanaf vrijdag 12 februari - 07.00 uur het park weer toegankelijk. In de gesloten periode, is de slagboom buiten werking en is het niet toegestaan te overnachten. U bent altijd van harte welkom om het park te voet te bezichtigen. 

Receptie

De receptie is is dagelijks geopend van 9.00 - 17.00 uur en op vrijdag zelfs tot 20.00 uur. Als u heeft gereserveerd en u arriveert na onze openingstijden dan horen we dit graag. Houdt u er rekening mee dat de slagboom om 23:00 uur sluit. Vanaf 07.00 uur is de slagboom weer werkzaam.

Horeca de Duinhoeve

Het restaurant en de snackbar zijn vanaf 14 oktober 2020 tot nader order gesloten. Afhaal en bezorging zijn wel mogelijk! Meer informatie.

Recreatiepark 't Lapje

Ook de binnen- en buitenspeelgedeelte van het recreatiepark zijn tot nader order gesloten. 

Duinshop

De supermarkt is momenteel dagelijks geopend. De meest actuele openingstijden zijn bij de entree van de supermarkt te vinden.

Coronamaatregelen

Onze Corona maatregelen vindt u hier, de laatste update is van 10 oktober 2020. Indien hierin veranderingen optreden zullen wij dit document aanpassen.

Meer informatie over de regio vindt u op Zeelandveilig.nl en kijk voor alle landelijke maatregelen op de website van de Rijksoverheid. 

Nieuwsbrief inschrijven