Sanitairgebouwen

Camping de Duinhoeve beschikt over drie verwarmde sanitairgebouwen voorzien van alle standaard voorzieningen. Wilt u het kampeergevoel combineren met luxe? Reserveer dan privé sanitair!

Standaard voorzieningen

In alle sanitairgebouwen vindt u standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches en een afwasruimte, waar u kosteloos gebruik kunt maken van (warm) water. Ook zijn er enkele ruimtes met een speciale babyruimte en extra grote familiedouche. Bij ons zijn dames en heren gemengd. Dit zodat beide ouders hun kinderen kunnen verzorgen en we zo de ruimtes optimaal kunnen benutten. De standaard voorzieningen bevinden zich overal op de begane grond van de sanitair gebouwen. De uitstort voor het chemisch toilet vindt u buiten bij de sanitair gebouwen. 

Kindersanitair 

Het Krukelstrand is sanitair speciaal voor de allerkleinste. Douchen kan hier op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen. De wastafeltjes zijn zo laag dat kindjes zelf hun tandjes kunnen poetsen en handjes kunnen wassen. Nog even wachten op broertjes of zusjes? Er staan verwarmde strandstoeltjes klaar om lekker in uit te rusten en op te warmen. Het krukelstrand is gelegen in de kelderverdieping van het sanitair Grooten Blinck (4000) en is te bereiken via een trap. 

Privé sanitair 

Wilt u het kampeergevoel combineren met luxe? Reserveer dan privé sanitair! De ruime badkamers zijn te vinden in alle sanitair gebouwen en zijn voorzien van een eigen wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad.De meeste badkamers zijn gelegen in de kelderverdieping en zijn te bereiken via een trap. De privé badkamers zijn enkel te huur in combinatie met en seizoenplaats. Voor de tarieven kunt u terecht bij de receptie. 

Mindervalidesanitair

In de toiletgebouwen Voxdal (2000) en Hogenhil (3000) zijn op de begane grond sanitaire voorzieningen voor mindervaliden ingericht. De sleutel kunt u verkrijgen bij de receptie tegen €30,00 borg. Deze ruimtes zijn gedurende het hele seizoen voor andere gasten afgesloten.

 

Nieuwsbrief inschrijven