Maak uw verblijf compleet

Maak uw verblijf bij Camping de Duinhoeve nu nog comfortabeler met onze verhuur mogelijkheden. Regel vooraf een fiets met kinderzitje om makkelijk naar het strand te fietsen of reserveer alvast uw bed- en badlinnen. Scheelt weer een hoop bagage! 

Fietsverhuur

Schouwen-Duiveland is een waar fietsparadijs! Wist u dat het eiland zelfs benoemd is tot 5-sterren fietsprovincie? Met leuke bezienswaardigheden om de hoek liggen er talloze kilometers op u te wachten! Boek fietsen maar ook bolderwagens eenvoudig via de receptie.

  • Cortina damesfietsen met 3 versnellingen zijn te huur voor €7,50 per dag of €30,00 per week. De borg voor een damesfiets is €30,00. 
  • Cortina dames e-bikes met 3 versnellingen zijn te huur voor €22,50 per dag of €50,00 voor 3 dagen. De borg voor een e-bike is €50,00.
  • Kinderzitjes (achter) zijn te huur voor €2,00 per dag. De borg voor een kinderzitje is €30,00.
  • Bolderwagens zijn te huur voor €7,50 per dag of €30,00 per week. De borg voor een bolderwagen is €30,00. 

 

Linnenservice

Wel zo makkelijk, uw gereserveerde bedlinnen ligt bij aankomst in uw accommodatie al klaar. Ook handdoeken zijn vooraf te reserveren. Handig om mee te nemen naar de waterspeeltuin, de wellness of om heerlijk om te wikkelen na een douche. Boek deze opties eenvoudig samen met uw accommodatie. Bij een online reservering doet u dit bij de stap 'opties en toeslagen'.

  • Bedlinnen voor 1 persoon is te huur voor €12,50 per pakket. Het pakket bestaat uit een kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken. 
  • Badlinnen voor 1 persoon is te huur voor €7,50 per pakket. Het pakket bestaat uit een washand, grote handdoek en kleine handdoek. 

Nieuwsbrief inschrijven