Maak uw verblijf compleet

Maak uw verblijf bij Camping de Duinhoeve nu nog comfortabeler met onze verhuur mogelijkheden. Regel vooraf een fiets met kinderzitje om makkelijk naar het strand te fietsen (via Recreatiepark 't Lapje) of reserveer alvast uw bed- en badlinnen. Scheelt weer een hoop bagage! 

Fietsverhuur - Recreatiepark 't Lapje 

Schouwen-Duiveland is een waar fietsparadijs! Wist u dat het eiland zelfs benoemd is tot 5-sterren fietsprovincie? Met leuke bezienswaardigheden om de hoek liggen er talloze kilometers op u te wachten! Boek fietsen maar ook bolderwagens eenvoudig via Recreatiepark 't Lapje. De actuele huurtarieven vindt u op recreatieparklapje.nl.

 

Linnenservice

Wel zo makkelijk, uw gereserveerde bedlinnen ligt bij aankomst in uw accommodatie al voor u klaar. Ook handdoeken zijn vooraf te reserveren. Handig om mee te nemen naar de waterspeeltuin, de wellness of om heerlijk om te wikkelen na een douche. Boek deze opties eenvoudig samen met uw accommodatie. Bij een online reservering doet u dit bij de stap 'opties en toeslagen'. Het is ook mogelijk om aan de receptie linnen te reserveren. 

  • Bedlinnen voor 1 persoon is te huur voor €15,00 per pakket. Het pakket bestaat uit een kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken. 
  • Badlinnen voor 1 persoon is te huur voor €9,00 per pakket. Het pakket bestaat uit een grote handdoek en een kleine handdoek. 

Nieuwsbrief inschrijven