Speciaal voor kinderen

Kinderen kunnen spelen, spetteren en ontspannen op Camping de Duinhoeve! We bieden vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Op zoek naar een camping met animatieprogramma? In samenwerking met Top-recreatie organiseren wij de leukste activiteiten voor kinderen tijdens de vakanties.

Waterspeeltuin "het Spetterparadijs"

Een speeltuin is gegarandeerd plezier, vooral als er met water gespeelt kan worden! Onze waterspeeltuin heeft interactieve waterspuiten, fonteinen en een extra brede glijbaan. Kinderen kunnen hier urenlang spetteren en spelen. De lagere, rustigere toestellen zijn speciaal voor peuters. Het water wordt direct afgevoerd, zodat de waterspeeltuin een veilige speelomgeving biedt. Zonnepanelen zorgen ervoor dat we het water op een milieuvriendelijke manier verwarmen. Op warme dagen is de waterspeeltuin lekker koel.

 

Speeltuinen op de camping

Grenzend aan het terras van het restaurant ligt de grote speeltuin met diverse speeltoestellen, zoals een wip, klimrek en mini kabelbaan. Met als favoriet de grote airtrampoline van maar liefst 9 bij 12 meter! Hier kunnen kinderen van alle leeftijden naar hartenlust spelen. 

 

Speelcentrum "Ût Knienol"

Ût Knienol (het konijnenhol) is het naastgelegen speelcentrum met een binnen- en een buitenspeelgedeelte. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. Binnen bevindt zich een ballenbak en meerdere speeltoestellen. Buiten kunnen kinderen springen op de trampoline's of een potje midgetgolf spelen. Ook geschikt voor verjaardagspartijtjes en kinderfeestjes!

 

Animatieprogramma

We bieden een afwisselend animatieprogramma waar kinderen met veel plezier aan deelnemen. Tijdens de (meeste) schoolvakanties zorgt ons professionele animatieteam voor leuke activiteiten en blije gezichten! Van ochtendgymnastiek, knutselen en musicals. Tot sport en spel voor de wat oudere kinderen. Het volledige programma is te vinden in de activiteitenkalender en is het meest geschikt voor kinderen tot ca. 12 jaar.

 

Recreatieruimte "de Verfpot"

Zit het weer even niet mee? In de recreatieruimte kunnen kinderen lekker creatief aan de slag! Onder begeleiding van het Top animatieteam worden hier verschillende activiteiten aangeboden, zoals knutselen, tekenen en schilderen. De recreatieruimte is te vinden naast de receptie.

Ligweide 

Op de ligweide kunt u heerlijk relaxen en zonnen met het Spetterparadijs en de grote speeltuin letterlijk aan uw voeten. Tijdens de grote schoolvakantie staat hier een circustent, waar kinderen terecht kunnen voor leuke knutselactiviteiten en shows. Ook activiteiten als de roofvogelshow, wandklimmen en rommelmarkt vinden hier plaats. 

 

Mini bios "de Pitt"

Speciaal voor tieners vanaf 12 jaar is er een mini bioscoop voorzien van een smart-tv met Netflixaccount. Plof lekker neer op de bank of op een zitzak en kijk ombeperkt naar de leukste films en series. De ruimte is uiteraard voorzien van gratis Wi-Fi! 

 

Nieuwsbrief inschrijven