Wasgelegenheid 

De was doen is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid tijdens uw campingverblijf. Maar wat is een vakantie zonder rondrennen, ravotten en soms vies worden? Op de camping bieden we daarom de mogelijkheid om heerlijk schoon te wassen! De wasserette is van alle gemakken voorzien zoals wasmaschines, drogers en strijkplank met strijkijzer. De wasserette vindt u naast de receptie. 

Wasmachines

Kleine wasjes, grote wasjes. Laat maar lekker draaien! In de wasserette hebben wij 8 wasmachines voor u klaar staan, die gebruikt kunnen worden door het contactloos betalen met uw bankpas. De wasmachines bedragen €5,50 per wasbeurt. Er is keuze uit meerdere wasprogramma's. Er hoeft geen wasmiddel toegevoegd te worden, dit gaat automatisch!

Drogers 

Een droger om de was te drogen. Heel handig, zeker met weinig ruimte tijdens in uw campingverblijf of bij slecht weer. De drogers waarvan we 4 stuks klaar hebben staan, zijn te activeren door het gebruik van contactloos betalen met uw bankpas. Deze bedragen €3,00 per droogbeurt. Er is keuze uit meerdere droogprogramma's. Zo staat iedereen snel weer in een frisse en schone outfit!

Strijken

In de wasserette staat 1 strijkplank met strijkbout voor u klaar. De voorzieningen om te strijken is gratis te gebruiken.

Nieuwsbrief inschrijven