Wellness

Vakantie staat voor ontspanning. Even lekker in de zon zitten en een boek lezen, een drankje drinken op een terras of een wandeling maken. Heerlijk! Pak tijdens uw vakantie de tijd om te relaxen en tot rust te komen...

Tweepersoonsbad met massagejets

Tijdens uw vakantie behoefte aan tijd voor uzelf? Een bubbelbad zorgt voor ontspanning van spieren en gewrichten, wat weer zorgt voor een heerlijk relaxed gevoel. Een token voor 20 minuten bubbelen is verkrijgbaar voor €6,00 euro aan de receptie. De bubbelbaden kunt u op elk gewenst tijdstip gebruik maken, zonder vooraf te reserveren. In de wellness vindt u twee privé ruimtes met een bubbelbad. Na het bad-bezoek kunt u zich afspoelen onder de ruime inloopdouche.

Stoom afblazen in de sauna

Een sauna-bezoek is het perfecte moment om helemaal tot rust te komen. Dat hebben we allemaal wel eens nodig! De privé sauna met loungeruimte en inloopdouche is te huren voor anderhalf uur, of langer. De sauna kunt u via de receptie huren voor anderhalf uur €30,00. Per extra half uur komt er €5,00 bij. De borg voor de sauna is €50,00. Gelieve één dag vooraf te reserveren bij de receptie. 

Nieuwsbrief inschrijven