Ontdek de mooiste routes

Zeeland is de mooiste provincie van het land en u gaat hier op vakantie. De belangrijkste stap is dus al gezet! Met de onderstaande routeplanners maakt u eenvoudig een route door Zeeland.

Fietsen in een 5-sterren fietsprovincie

Wist u dat in 2019 is Zeeland wederom benoemd is tot 5-sterren fietsprovincieDe kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van het netwerk, de toegankelijkheid van de route informatie en de vele Fietscafés langs de routes zijn daarbij doorslaggevend. Naast de talloze 'gewone' fietsroutes zijn er ook mountainbikeroutes in de Boswachterij Westenschouwen. Met de VVV Routeplanner stelt u eenvoudig de gewenste route samen.

Wandelen op Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is een regio om te beminnen! Met de Zeepeduinen, Meeuwenduinen en het Gadra bos om de hoek liggen er talloze kilometers prachtige wandelroutes op u te wachten. Diverse knooppuntenkaarten, ook speciaal voor kinderen, zijn te koop bij de receptie. Liever zelf een route uitstippelen? De VVV Routeplanner helpt u alvast op weg!

Paardrijden in Burgh-Haamstede en Renesse

Op de Kop van Schouwen kunt u ook te paard genieten van de schitterende omgeving. Wat dacht u van een lange bos- of strandrit? Stichting Hippisch Zeeland en Manege Grol Renesse leveren eigen paarden voor binnen- en (begeleide) buitenritten. Leuk voor jong én oud! 

Nieuwsbrief inschrijven