Nieuws (NL)

Vanaf 21 februari 2020 opent Camping de Duinhoeve na een kleine pauze haar deuren. Zowel de zonaanbidders als de kampeerders die er liever tijdens de koude dagen op uit trekken, heten wij graag weer welkom op de camping! Bewonder de wonderschone omgeving en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Hier ervaart u (bijna) het hele jaar door Schouwen-Duiveland op zijn mooist!

Het kampeerseizoen mag dan wel bijna voorbij zijn, maar des te leuker is dat u alvast inspiratie op kunt doen voor volgend jaar! Zo hebben wij nog verschillende seizoenplaatsen beschikbaar voor 2020. Wij hebben ook seizoenplaatsen met hond. De seizoenplaatsen zijn te reserveren van 26 maart tot 1 november 2020 en heeft u al vanaf €2116,- inclusief elektra en toeristenbelasting. Heeft u interesse in een seizoenplaats of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de receptie. 

Ook in de winter is kamperen leuk! Op de camping is het extra rustig, waardoor u extra geniet van de winterse beleving met een warme kop chocolademelk of glühwein. Deze winter is de camping geopend van 27 oktober 2019 tot 26 maart 2020 (m.u.v. 5 januari - 21 februari 2020). In deze periode bieden wij winterkamperen aan (met hond) op een aantal kampeerplaatsen. Ook een aantal huurchalets zijn in deze periode te boeken. Met een beetje geluk kunt u zelfs kamperen in de sneeuw! 

Rust, ruimte en natuur, dat proeft u terug op ons nieuwe villapark Duinrijk! Op het villapark vindt u geen strakke kavels en rechte hagen, maar welvende duinen en ruige beplanting. De villa’s worden geplaatst op een eigen duin, zodat u letterlijk wakker wordt “in de duinen”. Elke vrijdag en zaterdag organiseren wij kijkdagen van 11:00 tot 15:00 uur aan de Maireweg 6 in Burgh-Haamstede. Meer informatie vindt u op de website van Villapark Duinrijk

Van 17 juni tot en met 23 september kunt u stemmen op uw favoriete camping. Helpt u ons ANWB Camping van het Jaar 2020 te worden? Stemmen kan via deze link. Met een volledige deelname maakt u kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden bij ANWB. 

Nieuwsbrief inschrijven