Animatie & activiteiten

Het worden weer twee toffe weekenden tijdens Hemelvaart en Pinksteren, want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Om deze activiteiten op een veilige manier te kunnen organiseren zullen bijna alle activiteiten buiten plaatsvinden. Omdat de kidsclub binnen is, willen wij je vragen hiervoor in te schrijven via www.geefjeop.nl. Let op: Vol = vol!

Natuurlijk is het dit weekend belangrijk om zoveel mogelijk je handen te wassen. Daarnaast vragen wij jullie om te proberen afstand te houden van het recreatieteam. Laat je daarnaast altijd brengen en halen door 1 volwassene. Ook dienen ouders altijd zoveel mogelijk afstand te houden van de activiteit en bij voorkeur je op te halen na de activiteit. Helaas mogen ouders bij de kidsclub ook niet binnen komen.

Het recreatieteam zorgt voor een veilige omgeving, en houd zich aan de regels. Jij ook? Lees maar snel wat er allemaal te doen is dit lange weekend en dan hopen wij jullie te zien bij één van onze leuke activiteiten!

Animatieprogramma

Pinksteren

Ochtendgymnastiek

Wie doet er deze ochtend met ons mee op het sportveld?

KIDSCLUB: Tropische Papegaai

We maken vandaag een vrolijke kleurrijke tropische papegaai. Je mag zelf weten welke kleuren jij jouw papegaai geeft. Vanaf 4 jaar, inschrijven via www.geefjeop.nl. Er is plek voor 20 kinderen. Ouders mogen de kidsclub helaas niet in.

De Smurfenjacht

Ga op smurfenjacht en smurf zo snel mogelijk naar de Smurfen die je tegenkomt tijdens deze Smurftocht! Tot een uur na aanvangstijd kun je een scoreformulier komen ophalen bij de recreatieruimte, vervolgens kun je individueel of met het gezin de speurtocht lopen.

Loek & Lot Theatershow

Een supergezellige theatershow met jouw enige echte theatervriendjes op het sportveld!

Jongens tegen de Meisjes - Sportstrijd!

Wie zijn er beter, de meisjes of de jongens? We gaan het vandaag bekijken met een heuse sportstrijd op het sportveld! Trek je sportkleren aan en kom je team versterken! Voor iedereen van 8 t/m 12 jaar oud.

Ochtendgymnastiek

Begin je dag fris en fruitig met een paar dansjes op het sportveld!

KIDSCLUB: Regenboog

Maak je eigen regenboog met allemaal mooie kleurtjes! Vanaf 4 jaar, inschrijven via www.geefjeop.nl. Er is plek voor 20 kinderen. Ouders mogen de kidsclub helaas niet in.

Mega-Flessentrefbal

Neem je eigen plastic fles van 1,5 liter mee naar het sportveld en vul deze met water. Pas op, dat jouw fles niet omgegooid wordt. Van 8 t/m 12 jaar.

Loek & Lot Theatershow

We gaan weer beginnen! Kom je weer gezellig kijken naar een knotsgek avontuur?! We zien jullie graag op het sportveld!

Ren-Je-Rot-Quiz

Ren zo snel als je kunt naar het goede grote antwoordvak op het sportveld tijdens deze gezellige quiz!

Ochtendgymnastiek

Tijd voor ochtendgymnastiek op de leukste muziek op het sportveld!

KIDSCLUB: Kwaak de Kikker

Ken jij Kwaak de kikker al? Spring uit je bed en kom deze gekke kikker vandaag knutselen! Vanaf 4 jaar, inschrijven via www.geefjeop.nl. Er is plek voor 20 kinderen. Ouders mogen de kidsclub helaas niet in.

Wat schat je?

Ga met je familie op zoek naar de verschillende schattingsvragen tijdens deze speurtocht. Tot een uur na aanvang van de activiteit kun je een antwoordformulier komen ophalen bij de recreatieruimte, en kun je zelfstandig of met de hele familie de speurtocht lopen.

Nieuwsbrief inschrijven