Algemene informatie

Het hele jaar door is er gratis draadloos internet aanwezig door middel van hotspots. Het is op de meeste toeristische kampeerplaatsen mogelijk om gebruik te maken van deze hotspots. In iedere verhuur accommodatie heeft u toegang tot eigen internet te verkrijgen met een toegangscode. Vaste jaarplaatsen kunnen internet verkrijgen d.m.v. een abonnement.

Honden zijn op nagenoeg alle velden toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de kampeervelden en verhuuraccommodaties in het gebied 1000 en 2000. Ook honden van bezoekers zijn hier niet toegestaan. Breng uw bezoek hiervan op de hoogte.

De (water)speeltuin is ook toegankelijk voor gasten die niet verblijven op onze camping. 

De camping is grotendeels rolstoelvriendelijk. 2 sanitairgebouwen zijn voorzien van een mindervalide ruimte. Ook de receptie en horeca zijn toegankelijk voor mindervalide. 

Bij de entree van de camping vindt u de slagbomen, werkende op kentekenherkenning. Om toegang met een voertuig tot het campingterrein te krijgen dient u uw kenteken kenbaar te maken aan de receptie. Bezoekers kunnen gratis parkeren op het terrein naast de receptie. Indien ze met de auto het terrein op willen dienen ze een dagkaartje te kopen en hun kenteken te laten registreren. 

De slagboom is tussen 07.00 uur en 23.00 uur werkzaam. Buiten deze tijd om is de slagboom buiten werking.

Voor alle plaatsen en accommodaties geldt dat dagbezoek niet aangemeld hoeft te worden. Enkel wanneer uw bezoek blijft overnachten dient u uw deze personen vooraf aan te melden. Al het nachtbezoek vanaf 4 jaar betaalt het op dat moment geldende overnachtingstarief. Indien u zelf niet aanwezig bent tijdens het verblijf van uw bezoek, dient u dit vooraf bekend te maken bij het receptie personeel.

Kamperen

Voor kampeerders is de aankomsttijd vanaf 14:00 uur en de vertrektijd tot 12:00 uur. Mocht u eerder zijn, kunt u de camper of auto met caravan op de parkeerstrook aan de weg voor de receptie plaatsen. Tijdens openingstijden van de receptie is het mogelijk in te checken. Komt u buiten openingstijden van de receptie, neem dan contact met ons op. 

Iedere kampeerplaats heeft standaard 10 ampère. Stroom is enkel te verkrijgen met een CEE stekker. Deze campingstekkers zijn te koop bij de receptie.

We accepteren de ACSI Kampeerkaart en ANWB Kampeerkaart CKE tijdens het laagseizoen (uitgezonderd feestdagen en evenementen). Het basistarief geldt voor een kampeerplaats met stroom, inclusief 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto en 1 huisdier. Exclusief zijn de toeristenbelasting en eventuele reserveringskosten. Extra personen, huisdieren of een upgrade mogelijk tegen bijbetaling. Indien u reserveert via de website kunt u in de opmerkingen vermelden wat voor kortingskaart u heeft. Wij passen de reservering daarna voor u aan. 

Op onze camping kunt u kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Voor campers geldt: er moet op het autopapier staan dat het een camper is, omgebouwde auto's en busjes zijn niet toegestaan. Onze kampeerplaatsen zijn autovrij, het is dan ook niet toegestaan te overnachten in uw auto. 

Accommodaties

Voor verhuuraccommodaties is de aankomsttijd vanaf 15:00 uur en de vertrektijd tot 11:00 uur. Mocht u eerder zijn, kunt u parkeren bij de ingang of alvast de camping op. Tijdens openingstijden van de receptie is het mogelijk in te checken. Komt u buiten openingstijden van de receptie, neem dan contact met ons op. 

Dekbedden en hoofdkussens zijn in alle accommodaties standaard aanwezig. U heeft daarnaast de mogelijkheid bedlinnen en een handdoekpakket bij te boeken. 

Wij verhuren per 2022 kinderstoelen enkel voor in de verhuuraccommodaties. Ander baby- en kindermeubilair verhuren wij (nog) niet. 

Nadat de sleutels zijn ingeleverd, wordt de accommodatie gecontroleerd door het schoonmaakpersoneel. De borgsom krijgt u uiterlijk 14 dagen na het vertrek per bank teruggestort mits de accommodatie en inventaris onbeschadigd en netjes worden achtergelaten. Dit houdt in dat er geen afwas en afval meer rond mag slingeren en de woning bezemschoon wordt achtergelaten. Indien de accommodatie over een vaatwasser beschikt dient deze leeg te zijn gemaakt voor vertrek.

Indien de accommodatie niet aan bovenstaande punten voldoet, worden er extra kosten berekend en ingehouden op de borg.

Hieronder vindt u de inventarislijst van chalet Vogel, Schelp, Zeeland, Bosdieren, Duinlodges.
Duinlodge 2 pers.
Duinlodge 4 pers.
Huurchalet Vogel
Huurchalet Schelp
Huurchalet Bosdier
Huurchalet Zeeland

Hier vindt u het zenderoverzicht.

Reservering

Per kampeerplaats en accommodatie staat het maximum aantal personen aangegeven op de website. Het is niet toegestaan met meer personen te overnachten dan waarvoor de locatie geschikt is.

Kinderen tot 4 jaar zijn toegestaan bovenop het maximum aantal personen. Deze accommodaties zijn hier echter niet standaard op ingericht waardoor baby- en kindermeubilair niet in ieder accommodatie past.

Wij zijn een familiecamping en accepteren daarom geen boekingen van groepen (alleenreizende) jongeren en jong volwassenen. Bovenstaande personen zullen ook met reservering geweigerd worden. Neem bij twijfel a.u.b. eerst contact op met de receptie.

Aanbetalingen worden gevraagd op het moment van boeken. Wanneer u een reservering plaatst, vragen wij binnen twee weken een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. De andere 50% dient u minstens vier weken voor aankomst te voldoen. Indien u enkele dagen voor de aankomst boekt is het mogelijk uw betaling bij aankomst te voldoen aan de receptie. De betalingstermijnen staan op uw bevestiging. 

Het is mogelijk om online te kijken welke kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Bij het maken van een boeking geeft u eerst de gewenste periode aan. Onder in dat scherm kunt u klikken op 'voorkeursboeking’, een nieuw scherm met een plattegrond verschijnt. Bij het maken van een voorkeursboeking worden extra kosten in rekening gebracht. De verhuuraccommodaties kunnen niet via de website met voorkeur geboekt worden. Een voorkeurslocatie kunt u aanvragen via opmerkingen in het boekingssysteem, telefonisch of per e-mail. 

Aanbetalingen worden gevraagd op het moment van boeken. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan hanteren wij de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de branchevereniging RECRON, waarbij wij zijn aangesloten. De voorwaarden zijn op te vragen via de receptie. Buitenom deze voorwaarden is het ook mogelijk om op het moment van reserveren een annuleringsverzekering af te sluiten.

Tijdens uw verblijf

Barbecueën is toegestaan mits dit op een veilige wijze gebeurt. Andere gasten mogen geen hinder ondervinden door rook etc. De barbecue moet op een veilige plaats staan. Een emmer water of zand moet naast de barbecue staan. Kampvuren, vuurkorven en open vuren zijn verboden.

Betalingen kunnen worden voldaan door middel van creditcard, een pinbetaling of contante betaling. Op de camping is geen pinautomaat aanwezig. In het dorp Burgh-Haamstede zijn meerdere ATM's te vinden. 

Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij de receptie. Als hoofdboeker bent u verantwoordelijk voor het melden van hun bezoekers indien ze blijven overnachten. Ze dienen vanaf 4 jaar het geldende overnachtingstarief te betalen. Het melden van dagbezoek is niet verplicht. 

Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de receptie. Op de parkeerstrook aan de weg voor de receptie kunt u een camper of auto met caravan plaatsen.

Op de camping mogen gasten één voertuig per staanplaats meenemen. Het is mogelijk om een extra auto mee te nemen, tegen een meerprijs per dag. Deze toeslag dient u bij aankomst te betalen. Er kunnen echter meerdere kentekenplaten worden doorgegeven. Toegang tot de camping wordt verleend door middel van kentekenherkenning.

De kampeervelden zijn geen parkeerplaatsen! Parkeer het voertuig op de aangegeven parkeerplaatsen.

Het opladen van een elektrische auto is mogelijk op het parkeerterrein naast de receptie, bij de horeca en bij de velden 1000 en 2000. Om te kunnen laden heeft u uw eigen oplaadpas nodig. In Burgh-Haamstede zijn meerdere oplaadpunten te vinden.

Het opladen van een elektrische fiets is mogelijk bij het restaurant. In de omgeving zijn meerdere fietsoplaadpunten. 

Binnenkomende post vindt u in het postvak bij de receptie. Uw uitgaande post kunt u afgeven bij de receptie, dan doen wij dit voor u op de bus.

Nieuwsbrief inschrijven