Corona update!

16-03-2020

De gehele camping is momenteel gesloten. Alle geplande activiteiten en reserveringen komen tot 6 april te vervallen.

Na vele besprekingen en overleggen zowel binnen ons team als met de recreatie branche zijn wij helaas genoodzaakt om, vandaag per 15.00 uur vanmiddag, onze deuren tijdelijk te sluiten in verband met het corona virus. De hoofdreden van de sluiting is vooral uw veiligheid; Wij kunnen de veiligheid van onze gasten niet meer garanderen.  
Dit betekent dat u vanaf heden de camping niet meer mag betreden en per direct de camping moet verlaten als u nu al hier verblijft. Ook de receptie zal gesloten blijven. Voor uw vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar:
maandag – vrijdag: 9.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.00 uur
zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
zondag: gesloten

Wij werken nu aan een oplossing voor alle vakanties die nu niet kunnen doorgaan of later moeten starten. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra hier meer over bekend is. Wij hopen op uw begrip en willen iedereen vragen de richtlijnen zoveel mogelijk te volgen om het virus terug te dringen. 
Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om zo de kans te verkleinen dat het zich verder kan verspreiden. 

De sluiting is in ieder geval tot 6 april. Wij hopen van harte u na deze datum te kunnen begroeten. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte van eventuele tussentijdse wijzigingen of veranderingen.

Nieuwsbrief inschrijven