Een prachtige omgeving

Zeeland is de mooiste provincie van het land en u gaat hier op vakantie. De belangrijkste stap is dus al gezet! Wij laten u graag kennismaken met de geheimen in de buurt. Er valt zoveel te ontdekken. Een compleet overzicht van alle Zeeuwse belevingen is te vinden op de website van VVV Zeeland

Fietsen

Wist u dat in 2019 is Zeeland wederom benoemd is tot 5-sterren fietsprovincieDe kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van het netwerk, de toegankelijkheid van de route informatie en de vele Fietscaf├ęs langs de routes zijn daarbij doorslaggevend. Naast de talloze 'gewone' fietsroutes zijn er ook mountainbikeroutes met steile afdalingen en klimwerk door de Boswachterij Westenschouwen. Met de VVV Routeplanner stelt u eenvoudig de gwenste route samen.

Wandelen

Met de Zeepeduinen, Meeuwenduinen en het Gadra bos om de hoek liggen er talloze kilometers prachtige wandelroutes op u te wachten! Knooppuntenkaarten zijn te koop bij de receptie. Liever zelf een route uitstippelen? De VVV Routeplanner helpt u op weg. 

Paardrijden

Vanuit de camping kunt u ook te paard genieten van de schitterende omgeving. Wat dacht u van een lange bos- of strandwandeling? Manege Grol Renesse levert eigen paarden voor binnen- en (begeleide) buitenritten en heeft uitgebreide pensionvoorzieningen wanneer u als gast uw eigen paard meebrengt. 

 

 

 

Nieuwsbrief inschrijven