Een hondvriendelijke vakantie

Bij Camping de Duinhoeve geniet ook uw trouwe viervoeter. Ga er lekker tussenuit met uw hond en geniet samen van het bos of het strand! Op de delen 3000, 4000, 5000, 6000 en 7000 van de camping zijn honden toegestaan, wel dienen honden altijd aangelijnd te blijven. In de verhuurchalets type Zeeland en type Schelp zijn honden welkom. Daarnaast mogen honden ook mee in alle Duinlodges.

 Alle voordelen op een rijtje 

  • uitlaatplaatsen aan de rand van de camping
  • dispensers met hondenzakjes op de camping
  • hondvriendelijke horeca - bestel eens een lekker kwispelbiertje (alcoholvrij uiteraard!)
  • Hondvriendelijke verhuuraccommodaties 
  • 1, 2 of zelfs 3 honden zijn per locatie toegestaan
  • bosrijke omgeving
  • hondenstrand op loopafstand van de camping

Strandwandeling 

In de weide omgeving zijn honden het hele jaar toegestaan op het strand, maar moeten wel aangelijnd zijn van april tot oktober tussen 10.00 – 19.00 uur. Buitenom deze periode zijn honden, zowel loslopend als aangelijnd, toegestaan. Vanaf de camping loopt u via het Duinhoevepad door de Verklikkerduinen. Bij strandovergang Duinhoevepad kunt u lekker uitwaaien terwijl de hond kan ravotten. Het bijna witte natuurstrand aan de westkust van Schouwen-Duiveland is maar liefst 17 kilometer lang. Er is ruimte genoeg!

Losloopgebieden

In het voorste deel van het Gadrabos langs de Vroonweg mogen loslopende honden mee net als bij ’t Lapje aan de achterzijde van het Gadrabos. In Boswachterij Westerschouwen mogen honden los tussen de bosrand en het ruiterpad bij de Adriaan van der Weijdeweg bij Westenschouwen. In de overige natuurgebieden zijn honden vaak wel toegestaan maar is het verplicht de honden aangelijnd te houden.

Nieuwsbrief inschrijven