Praktische informatie

Camping de Duinhoeve is gelegen in Natura 2000-gebied 'de Kop van Schouwen', een groot en afwisselend duingebied aan de westkant van Schouwen-Duiveland. Het dorp Burgh-Haamstede ligt op ca. 3 km en het bos en strand op 1,5 km. Camping de Duinhoeve beschikt over verschillende fijne faciliteiten, uiteraard is er ook aan de kinderen is gedacht!

Luxe faciliteiten

Camping de Duinhoeve beschikt over verschillende luxe faciliteiten, die uw vakantie compleet maken. Onder andere gratis WiFi, een sauna en whirlpool en wasserette zijn aanwezig. 

Bekijk onze faciliteiten

Voor de kinderen

Kinderen kunnen hun hartje zeker ophalen op Camping de Duinhoeve. Spetteren en glijden in het Spetterparadijs, oefenen voor een musical of knutselen met het animatieteam, chillen in De Pitt, of spelen in een van de speeltuinen, er is zoveel te doen!

Wat bieden wij voor kinderen?

De plattegrond van de camping

Camping de Duinhoeve is een grote familiecamping, met in totaal zo'n 1500 plaatsen! Klik snel verder om de plattegrond te bekijken!

Bekijk de plattegrond

De tarieven

Benieuwd geworden naar de prijzen? Klik snel verder om onze tarieven te vinden!

Bekijk onze tarieven

De omgeving

Een dagje op pad? Vanuit Camping de Duinhoeve kunt u perfect verschillende uitstapjes in heel Zeeland maken! Het Watersnoodmuseum, het Klimbos of Zierikzee, ze liggen allemaal op korte rij-afstand van de camping. 

Een prachtige omgeving

Supermarkt de Duinhoeve

In de Attent Supermarkt kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en huishoudelijke producten. De winkel bevindt zich op loopafstand van de camping.

Bekijk de winkel

Horeca de Duinhoeve

Wilt u lekker uit eten en genieten van een dagmenu? Of liever een ‘snelle hap’ in de vorm van friet en snacks. En wat dacht u van een heerlijk ijsje na?! Ga dan zeker eens langs bij de Horeca of Snackbar!

Ontdek de horeca

Nieuwsbrief inschrijven