Horeca de Duinhoeve

Genieten van lekker eten en drinken tijdens uw vakantie kan bij Horeca de Duinhoeve. Hier kunt u terecht voor een stevige lunch, daghap of à la carte gerechten. Een plek waar u gewoon met wandelschoenen binnen kunt lopen voor een kop koffie met taart of borrelplank met heerlijke hapjes. Ook voor live muziek, Hollandse avond, voetbal kijken of een potje darts en biljart kunt u hier terecht. 

Vanaf 15 juli tot 26 augustus wordt er iedere woensdag Bingo georganiseerd en op 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus Is het BBQ&Grill avond met live muziek! Hier vindt u de flyer.

Voor reserveringen of vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)111-650750.

Snackbar de Duinhoeve

Zin in een snelle hap? Bij de snackbar vindt u een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, verkoelende drankjes en ijsjes. Ook voor afhaalmenu's kunt u hier terecht! Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen. De gerechten uit het restaurant kunnen bij de plaats bezorgd worden, de gerechten uit de snackbar kunnen bezorgd worden indien er een bezorger aanwezig is. 

Supermarkt de Duinhoeve

In de supermarkt vindt u alles wat u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben. Iedere dag krakend verse broodjes, leuke dagaanbiedingen, vlees voor uw barbeque en het is zelfs mogelijk er koelblokken te huren. Volg Attent de Duinhoeve via facebook voor de actuele openingstijden en aanbiedingen. 

Zeeuwse zaligheden

In Zeeland barst het van de (zilte) lekkernijen en daar kunt u heerlijk van proeven! Zo vindt u in Zeeland meerdere mosseldorpen, waar alles draait om schelpdieren en vis. In deze dorpen geven de havens vol mosselkotters een goed beeld van de grote mosselindustrie. Ook kunt u niet om de talrijke restaurant heen, waar verse vis, oesters, mosselen en Oosterscheldekreeft op de menukaart staan. Geen fan van vis? Wees gerust, in Zeeland is nog veel meer te snoepen! Denk aan bolussen en babelaars, maar ook Fruit. Een kwart van de Nederlandse fruitproductie komt namelijk uit Zeeland. Bij kraampjes langs de weg of bij de talrijke boerderijwinkels kunt u terecht voor heerlijke appels, peren, bessen en druiven. Vers of verwerkt tot jam, wijn of gebak.

Nieuwsbrief inschrijven