Horeca de Duinhoeve

Genieten van lekker eten en drinken tijdens uw vakantie kan bij Horeca de Duinhoeve. Hier kunt u terecht voor een stevige lunch, daghap of à la carte gerechten. Een plek waar u gewoon met wandelschoenen binnen kunt lopen voor een kop koffie met taart of borrelplank met heerlijke hapjes. Ook om voetbal te kijken of een potje darts en biljart kunt u hier terecht. Het hele jaar door organiseert de horeca extra activiteiten, zoals live muziek en paaseitjes zoeken. Houd hiervoor de website www.horecadeduinhoeve.nl in de gaten. Voor reserveringen of vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)111-650750.

Snackbar de Duinhoeve

Zin in een snelle hap? Bij de snackbar vindt u een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, verkoelende drankjes en ijsjes. Ook voor afhaalmenu's kunt u hier terecht! 

Supermarkt de Duinhoeve

In de supermarkt vindt u alles wat u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben. Iedere dag krakend verse broodjes, leuke dagaanbiedingen, vlees voor uw barbeque en het is zelfs mogelijk er koelblokken te huren. Volg Attent de Duinhoeve via facebook voor de actuele openingstijden en aanbiedingen. 

Nieuwsbrief inschrijven