Gewoonweg genieten!

Camping

Bij Snackbar de Duinhoeve (in het restaurant) kunt u terecht voor friet, verschillende snacks, belegde broodjes of een heerlijk ijsje. U kunt de bestelling meenemen naar de caravan of tent, maar er is ook een terras waar u de snacks kunt nuttigen.
Bij Horeca de Duinhoeve kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een lekkere lunch of een uitgebreid diner!
Het Spetterparadijs is speciaal voor de kinderen. Zij kunnen hier naar hartenlust spetteren en glijden!
Schouwen-Duiveland is een waar fietsparadijs, trek er ook eens op uit met de fiets! Bij de receptie verhuren we damesfietsen met versnellingen, bolderwagens en kinderzitjes.
Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam een afwisselend programma. Begin de dag met een dansje, knutsel een vogelhuisje of speel doe mee met het voetbaltoernooi. De dag wordt altijd afgesloten met de Loek en Lot theatershow en een spannende of sportieve activiteit.
Laat ook uw hond genieten van de dagelijkse strandwandeling. Honden zijn op de kampeervelden Geel en Rood niet toegestaan, maar op de rest van de camping zijn honden van harte welkom. Er zijn 2 luxe verhuurchalets waar uw hond welkom is, en daarnaast mag hij ook mee in de Duinlodges! Op de camping moeten honden overal aangelijnd zijn en hun behoeftes moeten buiten de camping worden gedaan. Honden zijn het hele jaar toegestaan op het strand. Van 15 mei tot 15 september tussen 10.00 – 19.00 uur moeten honden wel aangelijnd zijn.
Op al onze toeristische plaatsen kunt u gratis gebruik maken van een uitstekend WiFi netwerk. Mocht u dit niet voldoende vinden, dan kunt u bij de receptie een Premium verbinding kopen. Op onze vaste plaatsen kunt u gebruik maken van een internetverbinding via de kabel. Meer informatie hierover via de receptie.
Bij de receptie kunt u terecht voor vragen over de camping en de omgeving. U vindt hier folders over de verschillende attracties en activiteiten in de omgeving. U kunt hier ook terecht voor fiets- en wandelkaarten!
Alle gebouwen op Camping de Duinhoeve zijn rolstoelvriendelijk. Voor mindervaliden zijn er speciaal in de toiletgebouwen op rood en wit speciale sanitaire voorzieningen ingericht. Deze zijn gedurende het hele seizoen afgesloten. De sleutel hiervoor kunt u verkrijgen bij de receptie tegen €30.- borg.
Verspreid over de camping zijn een aantal speeltuinen. Bij de ingang van de camping ligt de grote speeltuin met de prachtige airtrampoline!
Buiten het seizoen is het mogelijk uw caravan op onze camping te stallen. Meer informatie hierover vindt u bij de receptie.
Direct vanaf de camping heeft u toegang tot diverse fiets- en wandelroutes. Bij de receptie zijn verschillende routes verkrijgbaar. Middels het fietsknooppuntensysteem of wandelknooppuntensysteem kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen, deze kaarten zijn te koop bij de receptie.
Camping de Duinhoeve beschikt over een wasserette waar u tegen betaling kunt wassen, drogen en strijken.
De Pitt is de plaats voor de oudere kids van onze gasten die willen chillen. Het motto is "NPA" (No Parents Allowed). De Pitt is voorzien van supergoeie gratis WiFi, waar je ongestoord je ding kunt doen op je eigen device. Ook is er een mega Smart TV aanwezig met daarop Netflix en diverse televisiezenders.

Sanitair

Niet veel campings hebben een jacuzzi, maar wij wel! Laat de zorgen van u afbubbelen in onze 2 persoons jacuzzi`s heerlijk bubbelen in een privé ruimte met een jacuzzi en een douche. Twintig minuten lang bubbelen kost € 4,80, meer info via de receptie.
Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voetjes nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoeltjes klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest!
Op de camping zijn verschillende nieuwe sanitairgebouwen. U kunt gratis gebruik maken van warm water in de gebouwen. Naast de normale voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches etc. bieden wij ook luxere voorzieningen aan zoals een sauna, jacuzzi en ruime badkamers. De sauna kunt u bij de receptie reserveren. Zowel de sauna als de jacuzzi’s zijn te vinden in de kelder van het toiletgebouw bij rood en geel. Ook is er in de kelderruimte van het toiletgebouw op oranje en groen een speciale ruimte ingericht voor kinderen met verlaagde toiletten en wastafeltjes. De badkamers zijn te vinden in alle nieuwe toiletgebouwen en zijn voorzien van een wastafel, toilet en ruime douche. Voor mindervaliden zijn er speciaal in de toiletgebouwen op rood en wit speciale sanitaire voorzieningen ingericht. Deze zijn gedurende het hele seizoen afgesloten. De sleutel hiervoor kunt u verkrijgen bij de receptie tegen €30.- borg.
Heerlijk wegdoezelen in de sauna, helemaal privé. Daarna een koude douche (of een warme) en even relaxen in een van de relaxstoelen, ook dat kan bij ons. Onze sauna kunt u via de receptie huren voor anderhalf uur, of langer.

Nieuwsbrief inschrijven