Sanitair

Camping de Duinhoeve beschikt over drie ruime sanitairgebouwen. In twee toiletgebouwen zijn sanitaire voorzieningen voor mindervaliden ingericht. In het derde toiletgebouw vindt u kindvriendelijk sanitair 'het Krukelstrand'. En er is zelfs een wellness! 

Sanitairgebouwen

In alle sanitairgebouwen vindt u standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches en een afwasruimte, waar u kosteloos gebruik kunt maken van (warm) water. Ook zijn er enkele ruimes met een speciale babyruimte en extra grote familiedouche. Bij ons zijn dames en heren gemengd. Dit zodat beide ouders hun kinderen kunnen verzorgen en we zo de ruimtes optimaal kunnen benutten. Ook zijn er toiletruimtes voor mindervaliden, deze ruimtes zijn gedurende het hele seizoen afgesloten. De sleutel kunt u verkrijgen bij de receptie tegen €30,00 borg. 

Privé sanitair 

Wilt u het echte kampeergevoel combineren met luxe? Reserveer dan privé sanitair! De ruime badkamers zijn te vinden in alle sanitairgebouwen en zijn voorzien van een eigen wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad. De meeste badkamers zijn gelegen in de kelderverdieping te bereiken via een trap. De prijs voor een badkamer is €10,00 per dag (min. 3 nachten) + €30,00 borg. Het weektarief voor privé sanitair is €60,00. Wij bieden voor het voorseizoen, naseizoen en gehele seizoen speciale tarieven. 

Kindersanitair 

Het Krukelstrand is speciaal voor de allerkleinste! Douchen kan hier op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen. De wastafeltjes zijn zo laag dat kindjes zelf hun tandjes kunnen poetsen en handjes kunnen wassen. Even opwarmen… er staan verwarmde strandstoeltjes klaar om lekker in uit te rusten. Hier is douchen een feest!

Wasserette

Kleine wasjes, grote wasjes. Laat maar lekker draaien! Camping de Duinhoeve beschikt over een wasserette waar u tegen betaling gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Een wasmachine munt kost €5,00 (inclusief wasmiddel) en een munt voor de wasdrogers kost €2,00. De muntjes zijn te koop bij de receptie. De voorzieningen om te strijken is gratis te gebruiken.

 

Nieuwsbrief inschrijven