Sanitairgebouwen

De camping beschikt over drie ruime sanitairgebouwen, waar u kosteloos gebruik kunt maken van (warm) water. Hier vindt u standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches en een afwasruimte. In twee toiletgebouwen zijn sanitaire voorzieningen voor mindervaliden ingericht. In het derde toiletgebouw vindt u kindvriendelijk sanitair 'het Krukelstrand'.

Privé sanitair 

Wilt u het echte kampeergevoel combineren met luxe? Reserveer dan privé sanitair! De ruime badkamers zijn te vinden in alle sanitairgebouwen en zijn voorzien van een eigen wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad. 

Wellness 

Tijdens uw vakantie lekker ontspannen? In de wellness vindt u twee privé ruimtes met elk een eigen jet bubbelbad en ruime inloopdouche. Liever wegdoezelen in de sauna, helemaal privé? De sauna met loungeruimte en inloopdouche is te huren voor anderhalf uur, of langer.

Kindersanitair 'het Krukelstrand'

Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voeten nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoelen klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest! 

 

Nieuwsbrief inschrijven