Fietsen

Schouwen-Duiveland is een waar fietsparadijs! Bij de receptie verhuren we E-bikes en damesfietsen met drie versnellingen. Ook bieden wij kinderzitjes en bolderwagens aan.

Voetbal 

Volop ruimte om een balletje te trappen is er op het sportveld. Verschillende balspellen kunnen hier gespeeld worden. Ook organiseert het animatieteam hier allerlei sportieve activiteiten.

Tennis

Gooit u liever zelf een balletje op? Geen probleem, op loopafstand van de camping kunt gaan tennissen op de banen van Recreatiepark 't Lapje. 

Tafeltennis en tafelvoetbal 

Speel een potje tafeltennis en tafelvoetbal met het gezin of met nieuwe vakantie vriendjes en vriendinnetjes. In de grote speeltuin vindt u deze voetbal en "ping pong" tafels. 

Minigolf 

Op vakantie iets leuks doen met hele gezin is uiteraard een belangrijke factor. Elkaar uitdagen voor een potje minigolf kan bij Recreatiepark 't lapje. Leuk voor jong en oud!

Biljart en darts

Daag uw vrienden en buren uit om een potje biljart of poolbiljart te spelen in het restaurant. Net zo'n goede darter als Michael van Gerwen? Gooi dan een 180 op het dartbord! 

Leer vliegen

Wilt u ervaren hoe het is om een introductievlucht te maken met een ervaren zweefvlieger of misschien zelf leren vliegen? Vanaf 14 jaar is het mogelijk te leren vliegen bij Vliegclub Haamstede.

Nieuwsbrief inschrijven