Fietsen

Schouwen-Duiveland is een waar fietsparadijs! Bij de receptie verhuren we E-bikes en damesfietsen met drie versnellingen. Voor alle strandliefhebber die weten hoe lastig het is om te jongleren met stoelen, koelers, zwemspullen en opblaasfiguren als je naar het strand gaat; we hebben ook bolderwagens!

Voetbal 

Volop ruimte om een balletje te trappen is er op het sportveld. Verschillende balspellen kunnen hier gespeeld worden. Ook organiseert het animatieteam hier allerlei sportieve activiteiten.

Tennis

Gooit u liever zelf een balletje op? Geen probleem, op loopafstand van de camping kunt gaan tennissen op de banen van Recreatiepark 't Lapje. 

Tafeltennis en tafelvoetbal 

Speel een potje tafeltennis en tafelvoetbal met het gezin of met nieuwe vakantie vriendjes en vriendinnetjes. In de grote speeltuin vindt u deze voetbal en "ping pong" tafels. 

Minigolf 

Op vakantie iets leuks doen met hele gezin is uiteraard een belangrijke factor. Elkaar uitdagen voor een potje minigolf kan bij Recreatiepark 't lapje. Leuk voor jong en oud!

Biljart en darts

Daag uw vrienden en buren uit om een potje biljart of poolbiljart te spelen in het restaurant. Net zo'n goede darter als Michael van Gerwen? Gooi dan een 180 op het dartbord! 

Speelweide

Op het gras van de speelweide kunnen kinderen fijn spelen en een potje basketballen. Ook activiteiten als de roofvogelshow, wandklimmen en rommelmarkt vinden plaats op de speelweide. 

Leer vliegen

Wilt u ervaren hoe het is om een introductievlucht te maken met een ervaren zweefvlieger of misschien zelf leren vliegen? Vanaf 14 jaar is het mogelijk te leren vliegen bij Vliegclub Haamstede.

Nieuwsbrief inschrijven