Waterspeeltuin

Camping de Duinhoeve heeft voor de kinderen een prachtige waterspeeltuin, het Spetterparadijs. Hieronder een kleine greep uit de foto's die een goed beeld geven van het Spetterparadijs. Iedereen is welkom in het Spetterparadijs!

Het Spetterparadijs is geopend vanaf 15 mei tot 15 september. De openingstijden zijn weersafhankelijk, de directie beslist of en wanneer het Spetterparadijs opengaat. 

Speeltuin

Bij de ingang van de camping is er een grote speeltuin, met een prachtige airtrampoline en een hoop andere speelattributen. Ook over de camping verspreid op een aantal kampeerveldjes is een klein speeltuintje te vinden. 

Kindersanitair Krukelstrand

Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voetjes nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoeltjes klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest!

De Pitt - Jeugdhonk

De Pitt is de plaats voor de oudere kids van onze gasten die willen chillen. Het motto is "NPA" (No Parents Allowed). De Pitt is voorzien van supergoeie gratis WiFi, waar je ongestoord je ding kunt doen op je eigen device. Ook is er een mega Smart TV aanwezig met daarop Netflix en diverse televisiezenders. 

Animatie

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die de kinderen vermaakt. Lekker knutselen, films maken, musicals en spelletjes doen, jij komt toch ook naar Loek en Lot?! Hier vind je het animatieprogramma.  

Nieuwsbrief inschrijven