Waterspeeltuin

Camping de Duinhoeve heeft voor de kinderen een prachtige waterspeeltuin, het Spetterparadijs. Hieronder een kleine greep uit de foto's die een goed beeld geven van het Spetterparadijs. Iedereen is welkom in het Spetterparadijs!

Het Spetterparadijs is geopend vanaf 15 mei tot 15 september, vanaf ca. 11.00 uur. De openingstijden zijn weersafhankelijk, de directie beslist of en wanneer het Spetterparadijs opengaat. 

Speeltuin

Bij de ingang van de camping is er een grote speeltuin, met een prachtige airtrampoline en een hoop andere speelattributen. Ook over de camping verspreid op een aantal kampeerveldjes is een klein speeltuintje te vinden. 

Kindersanitair Krukelstrand

Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voetjes nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoeltjes klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest!

De Pitt 

Speciaal voor tieners die lekker willen chillen is er de Pitt. Deze chillzone is voorzien van snelle WiFi en een Smart TV met daarop Netflix en diverse televisiezenders. De ideale hang-out voor tieners vanaf 12 jaar. Na een drukke dag kunnen ze hier heerlijk chillen met de vakantievrienden! Het is verboden toegang voor ouders, er mag niet gerookt worden. Er is een camera aanwezig om toezicht te houden. 

Animatie

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoen zorgt het animatieteam voor vrolijke gezichten, blije gasten en een fijne sfeer. Lekker knutselen, spelletjes doen of zelf een film maken. Jij komt toch ook naar de show van Loek en Lot?! Hier vind je het animatieprogramma.

Nieuwsbrief inschrijven