Op vakantie met de hond

Het bijna witte natuurstrand aan de westkust van Schouwen-Duiveland is maar liefst 17 kilometer lang. Een lange wandeltocht aan de Zeeuwse kust deelt u natuurlijk het liefst met uw trouwe viervoeter! In de weide omgeving zijn honden het hele jaar toegestaan op het strand, maar moeten wel aangelijnd zijn van april tot oktober tussen 10.00 – 19.00 uur. Buitenom deze periode zijn honden, zowel loslopend als aangelijnd, toegestaan. Vanaf de camping loopt u via het Duinhoevepad door de Verklikkerduinen. Bij strandovergang Duinhoevepad kunt u lekker uitwaaien terwijl de hond kan ravotten. Er is ruimte genoeg! 

Ook de camping is uiterst diervriendelijk. Honden zijn op de kampeervelden 1001 t/m 2266 helaas niet toegestaan, op de rest van de camping zijn honden van harte welkom. Er zijn drie verhuurchalets met omheinde tuin (type Schelp) waar uw hond welkom is. Daarnaast mogen honden ook mee in alle Duinlodges! Op de camping moeten honden overal aangelijnd zijn. Op de plattegrond zijn drie wandelvelden aangegeven met een blauw icoontje. Bij de zwarte icoontjes vindt u depodog dispensers.

Bij Horeca de Duinhoeve verwelkomt de vriendelijke viervoeter Guus u. Terwijl u geniet van een drankje, geniet ook uw hond van een lekker kwispelbiertje (0,0 uiteraard!).

Nieuwsbrief inschrijven