Op vakantie met de hond

Camping de Duinhoeve is uiterst diervriendelijk. Zo zijn op bijna alle delen van de camping honden toegestaan, wel dienen honden altijd aangelijnd te blijven. Er zijn drie verhuurchalets met omheinde tuin (type Schelp) waar uw hond welkom is. Daarnaast mogen honden ook mee in alle Duinlodges. Honden zijn enkel op de kampeervelden 1001 t/m 2266 en in de accommodaties op dit deel niet toegestaan. 

 Alle voordelen op een rijtje 

  • uitlaatplaatsen aan de rand van de camping
  • dispensers met hondenzakjes op de camping
  • hondvriendelijke horeca - bestel eens een lekker kwispelbiertje (alcoholvrij uiteraard!)
  • Hondvriendelijke verhuuraccommodaties 
  • 1, 2 of zelfs 3 honden zijn per locatie toegestaan
  • bosrijke omgeving
  • hondenstrand op loopafstand van de camping

Strandwandeling 

In de weide omgeving zijn honden het hele jaar toegestaan op het strand, maar moeten wel aangelijnd zijn van april tot oktober tussen 10.00 – 19.00 uur. Buitenom deze periode zijn honden, zowel loslopend als aangelijnd, toegestaan. Vanaf de camping loopt u via het Duinhoevepad door de Verklikkerduinen. Bij strandovergang Duinhoevepad kunt u lekker uitwaaien terwijl de hond kan ravotten. Het bijna witte natuurstrand aan de westkust van Schouwen-Duiveland is maar liefst 17 kilometer lang. Er is ruimte genoeg!

Losloopgebieden

In het voorste deel van het Gadrabos langs de Vroonweg mogen loslopende honden mee net als bij ’t Lapje aan de achterzijde van het Gadrabos. In Boswachterij Westerschouwen mogen honden los tussen de bosrand en het ruiterpad bij de Adriaan van der Weijdeweg bij Westenschouwen. In de overige natuurgebieden zijn honden vaak wel toegestaan maar is het verplicht de honden aangelijnd te houden. Lees hier meer over de losloopgebieden in de omgeving 

Nieuwsbrief inschrijven