Waterspeeltuin (spraypark)

Water, het verveelt nooit... Naast het terras van de horeca vindt u onze trots het Spetterparadijs. In deze waterspeeltuin kunnen kinderen van alle leeftijden heerlijk spetteren! De waterspeeltuin beschikt o.a. over interactieve waterspuiten, fonteinen en een extra brede glijbaan. De lagere, rustigere toestellen zijn speciaal voor peuters & kleuters. Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een veilige speelomgeving biedt. De zonne/solar collectoren zorgen ervoor dat we op een milieuvriendelijke manier het water verwarmen. 

Buiten spelen 

Bij de ingang van de camping vindt u de grote speeltuin, met diverse speelattributen, zoals een wip, klimrekken en een mini kabelbaan. Naast de centrale grote speeltuin hebben ook bijna alle kampeervelden een eigen speeltuintje. Op Camping de Duinhoeve is ook een aitrampoline te vinden. De Airtrampoline is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Springen, buitelen, salto's en flips, alles lijkt te lukken op deze grote airtrampoline! 

Animatie voor kinderen 

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en hoogseizoen zorgt het animatieteam voor vrolijke gezichten, blije gasten en een fijne sfeer. Lekker knutselen in de Verfpot, spelletjes doen of zelf een film maken. Jullie komen toch ook naar de show van Loek en Lot?! Bekijk hier het programma

Chillzone voor tieners

Speciaal voor tieners is er chillzone de Pitt. Deze chillzone is voorzien van snelle WiFi en een Smart TV met daarop Netflix en diverse televisiezenders. De ideale hang-out voor jeugd vanaf 12 jaar! Voor de oudere kinderen bevinden zich ook leuke speelautomaten in het restaurant. 

Nieuwsbrief inschrijven