Uw eigen plekje aan zee

Interesse in een nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet? Grenzend aan de duinen van Burgh-Haamstede heeft Camping de Duinhoeve diverse jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. Camping de Duinhoeve is in 2021 geopend van 12 februari tot en met 31 december. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de jaarplaatsen, neem dan contact op met mevrouw Boot via het mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbod jaarplaatsen

Op dit moment zijn er geen vrije plaatsen beschikbaar. In de loop van het najaar komen er plaatsen beschikbaar voor huur per 1 januari 2022, informatie hierover krijgt u bij Chalet Totaal, zie ook www.chalettotaal.nl of tel. 0031-(0)161-763523. Inschrijven op een wachtlijst is niet mogelijk.

  • Plaatshuur 2021 cat. A € 2515,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2021 cat. B € 3115,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2021 cat. C € 3735,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.

Aanbod gebruikte stacaravans

De caravans/chalets die in verkoop bemiddeling komen, worden als eerste aan de mensen die op de wachtlijst staan aangeboden. Aangezien de wachtlijst momenteel erg lang is, zijn er geen nieuwe inschrijvingen mogelijk. Indien er weer mogelijkheden zijn wordt dit op onze website vermeld. Download hier onze plattegrond

Villapark Duinrijk

Vanaf 2020 is Villapark Duinrijk geopend, een uniek duinlandschap met daarin 66 luxe villa’s gecreëerd. Meer informatie over Villapark Duinrijk vindt u op www.villaparkduinrijk.nl.

 

Nieuwsbrief inschrijven