Uw eigen plekje aan zee

Interesse in een nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet? Grenzend aan de duinen van Burgh-Haamstede heeft Camping de Duinhoeve diverse jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. Camping de Duinhoeve is in 2024 geopend vanaf 10 februari. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de jaarplaatsen, neem dan contact op met mevrouw Boot via het mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbod jaarplaatsen

Heeft u interesse in een vrije jaarplaats met een nieuw chalet dan zijn er nog mogelijkheden, kunt u daarvoor contact  opnemen met onze huisleverancier, zie www.chalettotaal.nl

 

Voorbeeld foto

Helaas, er is geen wachtlijst voor het aanvragen van een standplaats voor zowel een nieuwe als een 2e hands stacaravan/chalet.

Download hier onze plattegrond

Villapark Duinrijk

Vanaf 2020 is Villapark Duinrijk geopend, een uniek duinlandschap met daarin 66 luxe villa’s gecreëerd. Meer informatie over Villapark Duinrijk vindt u op www.villaparkduinrijk.nl.

Nieuwsbrief inschrijven