Uw eigen plekje aan de Zeeuwse kust

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe stacaravan of chalet? Deze zou u perfect op onze lege plaatsen kunnen zetten! Camping de Duinhoeve is in 2020 geopend van 21 februari tot en met 31 december. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.  

Informatie over ons Villapark Duinrijk vindt u op www.villaparkduinrijk.nl 

 

Voor informatie over nieuwe stacaravans of chalets kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.t

Op dit moment zijn er helaas geen vrije plaatsen meer beschikbaar.

Het is mogelijk om in te schrijven op onze wachtlijst voor vrije plaatsen, hiervoor kunt u dit wachtlijstformulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaatshuur 2020 cat. A € 2450,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, licht en water.

Aanbod gebruikte stacaravans

Het is mogelijk om in te schrijven op onze wachtlijst voor tweedehands caravans/chalets; hiervoor kunt u dit wachtlijstformulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De caravans/chalets die op dit moment in verkoop bemiddeling zijn, worden als eerste aan de mensen op de wachtlijst aangeboden.

De plattegrond van de camping vindt u hier.

 

Nieuwsbrief inschrijven