Uw eigen plekje aan de Zeeuwse kust

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe stacaravan of chalet? Deze zou u perfect op onze lege plaatsen kunnen zetten! Camping de Duinhoeve is in 2020 geopend van 21 februari tot en met 31 december. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.  

Voor informatie over nieuwe stacaravans of chalets kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.t

Bij aankoop van een nieuw chalet/stacaravan hebben wij de volgende plaatsen beschikbaar:

Plaatsen beschikbaar voor aankoop nog te plaatsen nieuw chalet of stacaravan:

Categorie A (ca 150 m²) : 4026 - 5212

Plaatshuur 2020 cat. A € 2450,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, licht en water.

Aanbod gebruikte stacaravans

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een van deze caravans/chalets dan kunt u ook hiervoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het is mogelijk om in te schrijven op onze wachtlijst voor tweedehands caravans/chalets; hiervoor kunt u dit wachtlijstformulier invullen en opsturen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De caravans/chalets die op dit moment in verkoop bemiddeling zijn, worden als eerste aan de mensen op de wachtlijst aangeboden.

De plattegrond van de camping vindt u hier.

 

Nieuwsbrief inschrijven