Buitengewoon genieten

Aan de rand van de duinen en het bos verblijft u op ruime kampeerplaatsen of in unieke accommodaties. Gezinscamping de Duinhoeve ligt midden in de natuur en is voorzien van de juiste ingrediënten voor een top vakantie in Zeeland!

Uren speelplezier

Onze camping is een waar paradijs voor kinderen. Schommelen, glijden en lekker klimmen, kinderen kunnen in onze speeltuinen hun hartje hier zeker ophalen! Nog lang niet uitgespeelt? Plons in de grote waterspeeltuin of neem deel aan de leuke activiteiten van het animatieteam.

Ontdek het spetter en speelplezier!

Pure ontspanning

Waar kunt u beter ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van een ontspannen vakantie dan aan de Zeeuwse kust? Na een dag uitwaaien aan het Noordzee strand kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness-ruimte met privé sauna en jacuzzi's.

Pure ontspanning

Op vakantie met uw huisdier

Gelegen aan de rand van het Gadrabos kunt u overnachten in een waar paradijs. Natuurlijk het liefst met uw trouwe viervoeter! Vanaf de camping loopt u ook zo richting het hond-vriendelijke strand. Honden maar ook katten, knaagdieren, vogels... ze zijn allemaal welkom!

Op vakantie met uw huisdier

Om van te smullen

Genieten van eten en drinken is vaak een belangrijk onderdeel van een vakantie. Op de camping kunt u uw dagelijkse boodschappen doen in de Duinshop. Bij de horeca kunt u terecht voor een heerlijk diner of geniet u op het zonnige terras van lekkere hapjes en drankjes.

Om van te smullen

Schitterend gelegen

Op de Kop van Schouwen kunnen strandfanaten en natuurliefhebbers hun hartje zeker ophalen! Het mooie Noordzeestrand ligt op een paar kilometer afstand. Ook diverse natuurgebieden met afwisselende routes voorwandelaars,  fietsers, mountainbikers en ruiters liggen vlakbij. Hier geniet u optimaal van het Zeeland!

Ontdek de omgeving

Wat onze gasten zeggen

Nieuwsbrief inschrijven