Voel je thuis!

Iedereen voelt zich thuis en uit op Camping de Duinhoeve. Genietend van de zon of van het tikken van de regen op het tentdoek, bij ons bent u een met de natuur. Het gevoel van ruimte overheerst. Kamperen zoals het bedoeld is, met een heerlijk ruime en groene plek en modern sanitair.

Ontdek de camping

Onze camping is een paradijs voor kinderen...

Aan de kinderen is ook gedacht op Camping de Duinhoeve! Heerlijk spetteren en glijden in ons fantastische Spetterparadijs, meedoen met de leuke activiteiten die ons Animatieteam organiseert in de meeste schoolvakanties of lekker spelen in een van de speeltuinen, het kan allemaal! Ook voor de oudere kinderen worden activiteiten georganiseerd en is er een fijne ruimte om te chillen (De Pitt), zo is er voor ieder wat wils. 

Ontdek het spetter en speelplezier!

Pure verwennerij!

Heerlijk wegdoezelen in de sauna, helemaal privé. Daarna een koude douche (of een warme) en even relaxen in een van de relaxstoelen, ook dat kan bij ons. De vernieuwde toiletgebouwen zijn uitgerust met kindersanitair, een aantal ruime badkamers, sauna en whirlpool.

Heerlijk de ruimte

Het is buitengewoon genieten op de ruime plaatsen op Camping de Duinhoeve! Een stuk wandelen in het Gadra-bos of naar het brede strand, met de fiets de prachtige omgeving verkennen of lekker een dag in de zon op uw kampeerplaats terwijl de kinderen zich vermaken bij het animatieteam.
Er is voor ieder wat wils!

Van alle gemakken voorzien

Camping de Duinhoeve beschikt over meerdere fijne faciliteiten, die ervoor zullen zorgen dat uw vakantie perfect wordt! Zo kunt u knapperige verse broodjes halen bij de goed uitgeruste supermarkt, heerlijk dineren bij het restaurant of een snelle hap halen bij de snackbar. Ook kunt u uw was doen in onze wasserette. Een dagje op pad met de fiets? Bij de receptie kunt u mooie nieuwe fietsen huren!

Schitterend gelegen

Camping de Duinhoeve is een gezellige familiecamping in de duinen van de Kop van Schouwen, ongeveer 3 kilometer van het dorp Burgh-Haamstede en vlakbij bos en strand (1500 meter). 

Ontdek de omgeving

Wat onze gasten zeggen

Nieuwsbrief inschrijven