Over de Duinhoeve

Camping de Duinhoeve is groter dan menig andere camping, maar blijft knus, gezellig en toegankelijk. De ligging in Natura 2000-gebied 'De Kop van Schouwen' maakt het een populaire vakantiebestemming. De camping wordt omgeven door een groot en gevarieerd duinlandschap aan de westkant van Schouwen-Duiveland Zeeland. Hier voelt iedereen zich uit en thuis!

 

De plattegrond

Camping de Duinhoeve is een grote familiecamping, met in totaal zo'n 1500 plaatsen! Klik snel verder om de plattegrond te bekijken!

De plattegrond

De tarieven

Bekijk hier de tarievenlijst van seizoen- en jaarplaatsen, kamperen en accommodaties. De prijzen van faciliteiten zoals fietsverhuur, privé sanitair en wellness zijn hier ook te vinden.

De tarieven

Animatie & recreatie

Tijdens de schoolvakanties verzorgt het Top Recreatieteam de animatie op de camping. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door leuke activiteiten voor jong en oud!

Animatie & recreatie

Proef de sfeer

Door foto's en filmpjes krijgt u pas echt een goed beeld van Camping de Duinhoeve! Hier vindt u een verzameling sfeerbeelden van de camping en de omgeving.

Proef de sfeer

Geschiedenis van de camping

De historie van het terrein gaat terug naar eind 17e, begin 18e eeuw. Er is al veel veranderd gedurende de 250 jaar dat de naam De Duinhoeve bestaat. Hier leest u hoe het ooit begon..

Geschiedenis van de camping

Ontmoet het team

Camping de Duinhoeve bestaat uit een ervaren en gedreven team. Samen zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft!

Ontmoet het team

Nieuwsbrief inschrijven