Over de Duinhoeve

Camping de Duinhoeve is groter dan menig andere camping, maar blijft knus, gezellig en toegankelijk. De ligging in Natura 2000-gebied 'De Kop van Schouwen' maakt het een populaire vakantiebestemming. De camping wordt omgeven door een groot en gevarieerd duinlandschap aan de westkant van Schouwen-Duiveland Zeeland. Het dorp Burgh-Haamstede ligt op ca. 3 km en het strand op ca. 1,5 km. Hier voelt iedereen zich uit en thuis!

 

De plattegrond van de camping

Camping de Duinhoeve is een grote familiecamping, met in totaal zo'n 1500 plaatsen! Klik snel verder om de plattegrond te bekijken!

De plattegrond van de camping

De tarieven

Klik op de onderstaande button om de tarievenlijst in pdf formaat te bekijken. Tevens kunt u hier de prijzen van o.a. fietsverhuur, privé sanitair en de wellness vinden.

De tarieven

Animatie met Loek & Lot

Tijdens de schoolvakanties verzorgt het Top Recreatieteam de animatie op de camping. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door nog leuke activiteiten. Zo bieden wij voor alle leeftijden volop vertier!

Animatie met Loek & Lot

Sfeerbeeld van de camping

Door een filmpje krijgt u pas echt een goed beeld van de camping en haar omgeving. Hier vindt u een verzameling van schitterende sfeervideo's.

Sfeerbeeld van de camping

Zon, zee(land) en strand

Natuurlijk is er in Zeeland veel meer te zien en te beleven. Cultuur snuiven, mee met een excursie, culinair genieten, paardrijden, naar het klimbos en nog veel meer!

Zon, zee(land) en strand

Geschiedenis van de camping

De historie van het terrein gaat terug naar eind 17e, begin 18e eeuw. Hier leest u hoe het ooit begon..

Geschiedenis van de camping

Ontmoet het team

Camping de Duinhoeve bestaat uit een ervaren en gedreven team. Samen zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft!

Ontmoet het team

Nieuwsbrief inschrijven