Voor de fijnproevers

Het is helemaal niet gek als uw favoriete vakantiebesteding eten is. Het is voor menigeen één van de belangrijkste aspecten van de vakantie. En dat begrijpen wij volkomen!

Horeca de Duinhoeve

Bij het restaurant kunt u terecht voor een stevige lunch, daghap en à la carte gerechten. Een plek waar u gewoon met wandelschoenen binnen kunt lopen voor een kop koffie met gebak of gewoon een koud biertje kunt drinken op het zonnige terras. Ook tot uw beschikking een grote tv en gratis Wifi!

Bekijk hier de menukaart! Voor vragen kunt u bellen naar +31 (0)111-650750 0f +31 (0)653854686.

 

Snackbar

Zin in een snelle hap? Bij de snackbar vindt u een ruim aanbod aan heerlijke snacks. Maar ook ijsjes of milkshakes. Tot ziens! 

Pizzeria 

Geniet van heerlijke pizza's op het zonnige terras, op de camping of bij u thuis. Speciaal voor de kleinste bestelt u heerlijke kinderpizza's! U vindt de pizzeria bij recreatiepark 't Lapje.

Supermarkt Duinshop 

U hoeft de camping bijna niet meer af want ook de dagelijkse boodschappen kunt u bij de Duinshop doen! In de camping supermarkt vindt u alle dagelijkse benodigdheden die u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben. Iedere dag krakend verse broodjes, leuke dagaanbiedingen, vlees voor uw barbeque, tijdschriften en u vindt er koelblokken om te huren. 

 

Nieuwsbrief inschrijven